Valaki itt felvételizett 6 osztályos gimibe? Képzeljétek én igen. A magyar az könnyű volt, de a matek az rohadt nehéz. Olyat állitottak össze, ami a tavalyinál 5-ször nehezebb. (alul folytatom)
Felháboritó. Olyat állitottak össze, amit nem is lehetett gyakorolni. Nagyon nehéz volt. Amikor vége lett a felvételinek, akkor mindnenki szomorúan jött ki a termekből. Senki sem tudta szinte megcsinálni. Szerintem tuti, hogy valami matek tagozatos suli állithatta ezt össze. Egyszóval ˙˙˙˙˙˙nehéz volt.
Várom a véleményeteket.
Nézzétek meg az oh.gov.hu-n és ott katt az első menüpontra. Ott már lehet tudni, hogy hol kell keresni.
Majd be látjátok, hogy igazam volt, és nem normálisak, akik ezt összeállították. Egyszerűen barmok!!! Arra legalább 1,5 órát kellett volna adni, nem 45 percet!!
Hehe, majd megnézem, mert nekem kell kijavítanom őket, csak még nem kezdtem hozzá. De annyit máris tudok, hogy az -ít végű igéket hossz í-vel írják, kedves kérdező. :-)
Semelyik suli nem állítja össze, ezeket az Oktatási Hivatal készíti, és egyébként az összeállítók nevét még én sem ismerem, az titkos.
Különben meg ha nehéz, akkor mindenkinek egyformán nehéz. Nem az a baj, hogy nehéz megírni, hoganem hogy kisebb lesz a szórás, vagyis a pontok különbsége, és ezért sokkal inkább a magyardolgozatok pontszáma határoza meg a felvételi sorrendet, ha az könnyebb.
Tehát a látszat dacára a nehéz matekfelvételi azoknak rossz, akik matekból jók, és rendesen készültek, és azoknak jó, akik magyarból jók, és matekból gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!