Most, hogy arviz van, ha felszolitanak koteles vagyok elhagyni a hazamat?
Figyelt kérdés
Gyorben elek es nagy a valoszinusege annak, hogy ki fognak minket is koltoztetni, mivel egy utcaval arrebb mar megtortent ez. Az lenne a kerdesem, hogy kotelezo nekem ennek eleget tenni?2013. jún. 6. 14:40
11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, en is az ertekek miatt aggodok leginkabb.
2013. jún. 7. 10:49
12/14 anonim válasza:
Kötelesek mert nem akarják hogy bajod essen ez miatt meg nekik ez a dolguk hogy segítsenek. Ameddig van időd addig szedd össze az értékeket vidd fel a padlásra és zárd el őket. Ha már szólnak hogy menni kell akkor arra az esetre készítsz össze egy csomagot ami tartalmazza a legszükségesebbeket, ital, étel, fontos papírok, okmányok, gyógyszerek ha szedsz és ennyi.
Villanyt, gázt, vizet el kell zárnod és le kell kapcsolnod a villanyórát is teljesen.
Szóval én a helyedbe felkészülnék, és erőszakkal is elvihetnek onnan.
13/14 anonim válasza:
Én is elmennék inkább, ha felszólítanak. Ha teheted és van ismerősöd, akkor az értékesebb tárgyakat vidd el hozzájuk. A villanyt ilyen helyeken akár központilag is lekapcsolják, de a lakást kötelességet áramtalanítani, a szennyvíz elvezetés sem netudom mennyire üzemel ilyenkor frankón, nálunk a gázt is kikapcsolták központilag az érintett területeken. Ergo sokkal kényelmesebb odébbállni, mint minden problémára megoldást találni.
14/14 anonim válasza:
Mind a katasztrófavédelem (tűzoltók) mind a rendőrség (rendőrök) alkalmazhatnak testi erőt az akaratuk érvényesítése céljából. Ha úgy ítélik meg, hogy életveszélyben vagy, mindkét szerv akár erőszakkal is, de vihet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!