Az osztalyfönök kiadhatja a lányom osztalytarsanak szülei telefonszamat?
hetfön bemegyek az iskolaba mert baromi elegem van hogy a lanyomat szeptember óta csúfolja 2 osztalytarsa!
Jó ötlet szerintetek hogy felhívom a kislányok szüleit?
nagyon mérges vagyok.

Szerintem ez normális osztályfönökkel úgy szokott menni, hogy elöször az osztályfönök beszél a lányokkal. Ha nem marad abba, akkor jöhet, hogy mindenki a szüleivel befárad és szembesítik egymást, megbeszélik és ennyi.
Ha te felhívod és vádaskodsz, lehet nem is úgy vn ahogy a lányod mondja, lehet ö éli meg nehezen egy egyszerü viccet.

azert mert reméltem hogy abbahagyjak,eddig nem akartam szólni,az ofő egy 25 éves kb,mondhatni kiscsaj,kezdö,sztem elsö osztalya,a lanyom szólt neki,de nem csinalt semmit,nem érdekli.
remeltem abbahagyjak a csufolást,de sajnos nem.
11 évesek.azt mondjak neki h csúnya meg ilyenek,amúgy nem az .meg ilyen h dolgok h buta stb..de ezek nem igazak,gondolom unatkoznak vagy kell valakit csesztetni.,probaltam azt is mondani h védje meg magat,mert amúgy nem kell védeni,de kettővel nem bír el.mondtam azt is h birja már ki ezt a két hetet,de tegnap megint úgy jött haza hogy elege van.

Na ki is derült az írásodból, hogy te vagy az a gyerek akinek a segítség kell, egyértemüen.
Szerintem ha ez ennyire zavar akkor egyszerüen beszélje az oföddel, úgy, hogy érezze, hogy tényleg problémád van. vagy is ne állj oda nyafogni, meg beköpni másokat, hanem kérj egy idöpontot töle amikor beszélhettek erröl. Itt sem tudtat leírni mi is a loegnagyobb bajod az osztálytársaiddal, inkább próbáld leírni ezt, megfoglamazni, gyüjteni mi is fáj. Majd erröl az osztályfönökkel beszélni.

Szegény. Én lányom is ennyi idős, maradandó nyomot hagyhat benne, ha ennyi idősen a külsejével csúfolják. Olyan önbizalomhiány alakulhat ki.
Ne hagyd, bár eléggé elkéstél.
Mi van??
Én az anyja vagyok a gyereknek!30 éves vagyok!
Ez a gond hogy csesztetik,ha valakit már szekáltak egy osztalyban akkor nem kell részleteznem hogy ez hogy is törtenik.
konkrét párbeszédet nem tudok írni,mivel nem volt ott.

1. Az orszályfönök NEM adhatja ki mások adatait.
2. Ha ilyen gond van, akkor értelmes szülö nem vár 10 hónapot, hanem legkésöbb 2 hónap múlva elkezd valamit csinálni.
3. Az osztályfönöknek nem az a dolga, hogy a kötözködö gyerekek perpatvarjait megoldja, ez a szülökre meg a gyerekeikre tartozik.
4. Ha úgy érzed, hogy neked bele kell avatkozni, akkor megkéred az o.föt, hogy hivja be a másik szülöket veled együtt, és ott meg tudod beszélni a szülökkel, gyerekekkel, o.fövel, hogy mi is van. Ugyanis a legtöbb esetben a gyerekek igencsak eltúlozzák
5. Ha netán a gyerekdnek igaza is lenne, a másik gyerek szülei mit tudnak szerinted tenni? Nem állhatnak egész nap a gyerekük mellett az iskolában, hogy nehogy valamit mondjon, ami a te gyereknek nem tetszik. Azon kivül, hogy szólnak neki, hogy ne csúfolkodjon, mást nem tudnak csinálni, a gyerek meg vagy szótfogad, vagy - és ez a valószinübb- nem.
6. Neked kellene megtanitani a gyereket arra, hogy ilyen helyzetben hogy kell viselkedni, mert csak azt csúfolják, aki ugrik erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!