Mit lehet tenni ilyen esetben? Mi történik, ha mi nem fizetünk, mert jogtalan a követelés? Tavaly egy ismerősünk lerobbant külföldön. Mi nem tudtunk érte menni, de megadtuk egy ember számát, aki persze nem ingyen, de vállalta, hogy kimegy érte.
űha jogerős, ha nem, kérd a kézbesítési vélelem Megdöntését.
Akkor ha ki is adja közben végrehajtásra, nygszik a vh, ileltve még mindig megtámadhatod bíróság előtt.
16-nek. közjegyző jogerője bíróság előtt megtámadható.
sürgősen foruljatok ügyvédhez egéybként.
Ez a dolog engem is érdekel nagyon. Van egy bejelentett tartózkodási helyem, ahol évek óta nem lakok.
Azt mondjátok, a közjegyzőnek elég csak a tartózkodási helyre kiküldenie egy ilyen végzést, az állandó lakcím meg jó lesz falidísznek?! Biztos, hogy helyesen járt el a közjegyző, biztos, hogy ez már megtámadhatatlan?
Elég annyi, hogy ismerek valakit, akinek a lakcímkártyáján 2 cím van, aztán fogom magam meg egy csaló barátomat, bekopogtatunk a közjegyzőhöz, elmondom, hogy a közös ismerősünk tartozik nekem 10 millával, a barátom ezt alátámasztja, ezek után megy a levél a tartózkodási címre, ahol tudom, hogy nem lakik az ismi, a végzés jogerőre emelkedik, ekkor ez már megy az állandó lakcímre is, és 1 éven belül osztozhatok a haverral a 10 milkón? Ha ez ennyire egyszerű, akkor a kérdezőnek is ezt kell csinálnia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!