Apasági perrel kapcsolatos problémám van, segítséget kérek?!
A válasz megírásának időpontja: ma 16:46
Huhh, köszönöm, már tényleg kezdtem azt hinni, hogy én vagyok minden hibája... Azért jó látni, hogy vannak még emberek, akik elismerik, hogy nem mindig a férfiak a szemetek... Bár ez a helyzetemen vajmi keveset segít, de azért jól esett, hogy szerinted nem én vagyok minden oka.
Amúgy kedves leszólós válaszoló, azt is tudod ugye, hogy egy normális párkapcsolat nem épülhet hazugságra, és a kapcsolat része a szex is...
Úr isten. Egyik-másik válasz olvastán kedvem lett volna felsikoltani. Tényleg így gondolkoznak a nők? A Férfi csak egy rabszolga, aki bekapcsolnak, és akkor Te most apa vagy, akár akarsz, akár nem? Jézus mária!!! Egy családvállalás két ember közös döntése! Itt erről szó sem volt, átverésből született a gyerek, kizárólag az anya jólétét szem előtt tartva a gyereké előtt! Az ilyen nőtől el kéne venni a gyereket, és rendes szülőkhöz örökbe adni, akik szeretik egymást, csak nem lehet gyerekük.
Milyen undorító már? Akik itt nyilatkoznak, elgondolták mit éreznének, ha akaratuk ellenére lenne egy gyerekük, akit más nevel, nekik csak fizetni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!