Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apasági perrel kapcsolatos...

Apasági perrel kapcsolatos problémám van, segítséget kérek?!

Figyelt kérdés
Szóval nemrég az egykori volt barátnőm beperelt, mert akkoriban mikor terhes volt, szakítottunk. Megjegyzem, hogy én abortuszra akartam vinni, az ultrahang is megvolt, csak én dolgoztam, ő meg nem ment el sehová. Megmondtam neki akkor is, hogy nem tudunk egy gyereket felnevelni, nincsenek meg a feltételei. Így szakítottunk. Már több mint egy éves a baba, és most perelt be. Egyáltalán nem kerestem, semmilyen módon. Én nem akarom aláírni az apasági nyilatkozatot. Mikor megvolt az első tárgyalás, halasztó ítéletet hozott a bírónő, és most lesz 20.-án a következő tárgyalás. Van valami módja, hogy megnyerjem ezt az egészet? Vagy egyáltalán mit tehetnék?
2009. okt. 4. 14:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:46

Huhh, köszönöm, már tényleg kezdtem azt hinni, hogy én vagyok minden hibája... Azért jó látni, hogy vannak még emberek, akik elismerik, hogy nem mindig a férfiak a szemetek... Bár ez a helyzetemen vajmi keveset segít, de azért jól esett, hogy szerinted nem én vagyok minden oka.

Amúgy kedves leszólós válaszoló, azt is tudod ugye, hogy egy normális párkapcsolat nem épülhet hazugságra, és a kapcsolat része a szex is...

2009. okt. 4. 16:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Mellesleg én még ha elismerem is, hogy az enyém, ez csak azért kell, hogy gyerektartást követelhessen... Mellesleg elárulnátok, ha már ennyire fizetésnél tartunk, hogy ti fizetnétek-e nagyon sok éven keresztül olyanért, ami nem csak a ti hibátok, méghozzá úgy, hogy a munkahelyem sem biztos egyenlőre, és még ha az is lesz, a minimálbér környékét fogom keresni?
2009. okt. 4. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Úr isten. Egyik-másik válasz olvastán kedvem lett volna felsikoltani. Tényleg így gondolkoznak a nők? A Férfi csak egy rabszolga, aki bekapcsolnak, és akkor Te most apa vagy, akár akarsz, akár nem? Jézus mária!!! Egy családvállalás két ember közös döntése! Itt erről szó sem volt, átverésből született a gyerek, kizárólag az anya jólétét szem előtt tartva a gyereké előtt! Az ilyen nőtől el kéne venni a gyereket, és rendes szülőkhöz örökbe adni, akik szeretik egymást, csak nem lehet gyerekük.

Milyen undorító már? Akik itt nyilatkoznak, elgondolták mit éreznének, ha akaratuk ellenére lenne egy gyerekük, akit más nevel, nekik csak fizetni kell?

2009. okt. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!