Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apasági perrel kapcsolatos...

Apasági perrel kapcsolatos problémám van, segítséget kérek?!

Figyelt kérdés
Szóval nemrég az egykori volt barátnőm beperelt, mert akkoriban mikor terhes volt, szakítottunk. Megjegyzem, hogy én abortuszra akartam vinni, az ultrahang is megvolt, csak én dolgoztam, ő meg nem ment el sehová. Megmondtam neki akkor is, hogy nem tudunk egy gyereket felnevelni, nincsenek meg a feltételei. Így szakítottunk. Már több mint egy éves a baba, és most perelt be. Egyáltalán nem kerestem, semmilyen módon. Én nem akarom aláírni az apasági nyilatkozatot. Mikor megvolt az első tárgyalás, halasztó ítéletet hozott a bírónő, és most lesz 20.-án a következő tárgyalás. Van valami módja, hogy megnyerjem ezt az egészet? Vagy egyáltalán mit tehetnék?
2009. okt. 4. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

na többek között ezt utálom a nőkben. Apa nem akarja a babát, anya igen. Akkor ne kelljen már neki pénz meg ilyenek... Én is nő vagyok, de sosem tudnék ráeröltetni egy férfira egy gyereket az ő beleegyezése nélkül. Ha meg mégis, akkor legyen már benne annyi, hogy nem perel be, amikor tudja, hogy nem akartad.

Amúgy sztem nem sok esélyed van. ha tényleg a tied a baba, akkor sztem megítélnek nekik mindent.

2009. okt. 4. 15:03
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Mivel te ezt a babát nem akartad, magyarán akaratod ellenére szülte meg a nő, mondj le a gyerekről. ennyi. Akkor nem követelnek tőled gyerektartást sem. Barátnőm is felajánlotta volt férjének, amúgy sem látogatta a gyereket, hogy mondjon le, és akkor nem kell semmit fizetnie.

Amúgy annyit offolnék, hogy ha eleve nem volt túl stabil a kapcsolat, miért nem védekeztetek, a másik meg, hogyha akkor szakítottatok, mikor terhes lett az sem szép dolog ám, nem csak az hogy akaratod ellenére szülte meg a gyereket. Tudod ehhez két ember kellet és ott voltál te is.

2009. okt. 4. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem mondhat le róla, ne beszéljünk már hülyeségeket. Ez csak akkor lehetséges, ha az anya beleegyezik, de hülye lenne, és igaza is van.

Még szép, hogy nem ment el abortuszra, és nem ölte meg azt az embert, aki a ti hibátokból "jött létre". Akkor te is ott voltál, nem? Tudtad, hogy milyen következmények lehetnek, nem? Akkor?

Az tuti, hogy megnyerni ezt nem tudod, és visszamenőleg is behajtják rajtad a tartásdíjat. Kár ezen pörögnöd, mert így egyre többe fog kerülni neked. Az apasági nyilatkozatot meg nem kell aláírnod, tök mindegy az ügy szempontjából.

Másrésztől meg gondolj már bele, hogy az a gyereke a tied! Nem is akarod látni sem? A TE GYEREKED! Apa kellene neki. Tönkre akarod tenni az életét? Nem ő tehet róla, hogy megszületett, hanem te és az anyja.

2009. okt. 4. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak abban igaza van, hogy a ti hibátokból jött létre egy élet. Amit már énis leírtam. De egy nő annyira nem lehet önző, hogy csakazértis mindenáron megtartsa még ha az apa nem is akarja. Ki nem állhatom az ilyen önző tenyészkancákat. ( ezt nem a nőre értem akiről most szó van, hanem általában). Az apa kijeletette, hogy nem kell a gyerek. Akkor a nő milyen alapon kér tőle pénzt, mikor tudta, hogy ő nem akar apává válni. Milyen dolog már valakit szülővé tenni az saját akaratán kívűl?

A nő meg ha van benne egy kis lelkiismeret ezek után, engedi, hogy elmondjon az apja a gyerekről.

És még mindig tartom azt amit előbb is leírtam, hogy mi a fenéért nem lehetett védekezni.

A magzatvédőknek meg üzenek, hogy azért amikor a csöves nő megszüli a koszba meg a bűzbe meg a nulla kilátásba a 3dik szerencsétlen gyereket, akkor gondolom ti is ott vagytok és mondjátok, hogy jajjaj de édes, és milyen jó hogy nem vagy magzatgyilkos. Meg amikor intézetbe nő fel és egy egész életre teli lesz lelki sebekkelmajd ti begyógyítjátok nekik igaz.

Elég undorító becsmérelni egy nőt, mert nem szül mondjuk a semmibe a saját döntése, saját élete alapján. És a magzat is az övé. undorító mikor itt mindekit le "magzatgyilkosoztok".

2009. okt. 4. 15:29
 5/13 anonim ***** válasza:
34%

A magzat az övé? Nem, nem, az egy önálló élet, csak erről nagyon szeretünk megfeledkezni, és tárgyként viselkedni vele, ha éppen arra szottyan kedvünk, hogy elvetessük.

A férfinak is akkor kellene gondolkodnia, mielőtt megcsinálja, nem akkor, amikor már kész a kis élet.

Milyen alapon várja el bárki is egy nőtől, hogy ölje meg a saját gyerekét? Szerintem ezt senki, semmilyen okból nem várhatja el.

Szerintem az ilyen nők, akik az apa kérése ellenére nem vetetik el a gyereket, csak akkor elítélendők, ha szándékosan esett teherbe. Egyébként nem.

Persze az ilyen férfiak, mint a kérdező is, gondolom szex közben nem szívesen húzott volna gumit, és minden felelősséget a lányra hárított. Vagy tévedek?

2009. okt. 4. 15:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Az ilyen férfiak, mint én, nem húztak gumit, mert úgy tudták, hogy a lány még szedi a fogamzásgátlóját... Amit nem tett meg... Ezt mikor a bíróságon elmondtam, a bírónő azt mondta, hogy az ügy szempontjából ez teljesen lényegtelen, mert a baba megvan. Elmondtam azt is, hogy nem szeretném a gyereket, apai jogokat sem kérek, sem láthatást, semmit... Lehet engem szidni, mert el akartam vetetni. Később megtudtam, hogy azzal akart megfogni, hogy teherbe esik. Miért kell olyan bűnért szenvednem, fizetnem, amit nem szándékosan követtem el???
2009. okt. 4. 15:56
 7/13 anonim ***** válasza:
31%

Na szép.

Akkor kellett volna picit gondolkodni amikor a vér az agyadból az altestedbe áramlott.

Ugyanis annak ez a következménye.

Ha akkor jó volt, akkor tessék arról a kisbabáról gondoskodni!

Mi az, hogy nem akartad???

Akkor nem kellett volna megdönteni anyukát!

K@rva könnyű a pasiknak arról hápogni, hogy ŐK abortuszra akarják vinni a nőket.

A nő meg nyomorodjon meg a hátralévő életében, igaz?!

Lelkileg biztos, de még egészségileg, testileg is lehet.

Ketten kellettetek hozzá.

Egy gyermek nem egy tárgy, nem lehet kidobni a szemétbe mert rossz döntés volt.

Nem lehetne helyrehozni inkább? Nem tudnátok mégis együtt felnevelni? OK, ha nem megy, akkor legalább támogasd, ne már, hogy ez nem alap és a bíróság kell hozzá?!

Nem kell mindenáron együtt maradni és egy sz@r családban élni, de nem dughatod homokba a fejed!

Nem akarom elhinni, hogy Téged nem hat meg, hogy van egy gyereked, akit Te nemzettél, és nem vagy rá kíváncsi!

Megnéznélek mondjuk ötven éves korodban, amikor majd eszedbe jut a gyereked...

Ne kívánd ezt magadnak!

2009. okt. 4. 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:

ne vedd magadra, ő azokat a a nőneműgy egyedeket védi, akik mert méhükben hordozhatnak egy gyereket, úgy gondolják bármit megtehetnek.És nem már mindig a pasi legyen a hibás, mikor terhességről van szó.

ha a férfiak szülnének, te mit szólnál, hogy jól átvágtak, átcseszték a fejedet és szülővé tettek, ilyen aljas otroma undormány eszközzel. Arróla nőröl nem beszélsz, aki csak azért hord ki egy porontyot, mert a pasit akarja megfogni? a nem baj mi? az nem csúnya dolog a magzattal szemben.

és nő létemre hadd én döntsem el, mit akarok a testemmel kezdeni és testemmel létrejövő élettel, ne egy ilyen nulla tapasztalattal rendelkező féfigyülölő. vedd már észre milyen ez a nő, átvert a pasit, hogy egy gyerekkel megfogja, majd nem jött össze, most próbál még pénzt is lehúzni róla, és ehhez az eszköze az általad oly hőn védett szerencsétlen magzat. De persze mindig a pasi tehet róla....mert fel mert neki állni. De hogy a nő szét tette a lábát az nem baj, főleg nem, hogy még hazudott is, hogy védekezik...

2009. okt. 4. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Na jó, ebben az esetben az anyukának is le lehetne keverni egy-két pofont, de...

Gondolom, ha már szexeltél, azt is tudtad, hogy a fogamzásgátló tabletta mellett is teherbe lehet esni, tehát benne volt a pakliban a gyerek.

A másik meg az, hogy te most mivel vagy különb a volt párodnál? Semmivel, sőt...

Mint ahogy írtam már, nem a gyereken kellene bosszút állnod. Most képzeld magad a kicsi helyébe. Mondjuk 10 év múlva hogy éreznéd magad a helyében? Mert itt ez a kérdés, hogy te hogy fogsz viszonyulni a kicsihez.

Mert az, hogy anyagilag támogatnod kell, nem kérdés, 1000%, hogy ezt fogja ítélni a bíróság. De ezt a kicsi életet ne tedd tönkre! Lépj tovább, és szeresd azt a gyereket, elvégre a te véred.

2009. okt. 4. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Még valami: "Miért kell bűnhődnöm olyan bűnért, amit nem szándékosan követtem el".

Miért? Megerőszakoltak? Nem hiszem...

2009. okt. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!