Ki tudna segítséget nyújtani gyeddel, gyessel kapcsolatos kérdésekben?
... meg még kétszer felhívod őket, és utána ülhetsz a fenekeden, hogy a három különböző válasz közül melyik lesz a helyes...
Telefonon meg nem is adhatnak pontos, személyre szabott választ. A legjobb, ha írásban fordulsz feléjük.
Ha csak tájékozódni szeretnél (pl. mikor jöjjön a tesó, stb.), akkor viszont maradnak a netes fórumok (pl. itt), mert abban ők nem segíthetnek.
Hogyne adnának. Márha értelmes ügyintéző ül ott.
De én sem az APEH-nél, sem az OEP-nél, de még a nyugdíjfolyosítónál sem találkoztam ilyennel.
És a múltkor még felháborodott a nő, mikor arról panaszkodott, hogy ki fogják rúgni, és mondtam neki, én ezt csak helyeselni tudom, mert ilyen embert minek ültetnek ide, azért, hogy bosszantsa az ügyfeleket.
Úgyhogy kérdezz a neten, nyomtass jogszabályt és aztán úgy menj az ügyintézőhöz, persze még így sem biztos, hogy nem fognak meggyőzni arról az úgy miért nem lehet.
Anó egyébként, hogy a kérdésedre válaszoljak, volt egy szakbarbár nevű személy, Ő úgy tűnt nagyon érti ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!