Repüléssel kapcsolatos frappáns idézetet keresek? Segítséget szeretnék hozzá.
Figyelt kérdés
Anyukám tortát csinál ballagásra. Kifutópálya, rajta repülőgép, hangár meg minden (ha elkészül és érdekel valakit, megmutatom).
Egy frappáns szöveget szeretne ráírni, kicsit ballagással és a repüléssel összefüggő, nem túl hosszú idézetet.
Esetleg ötletet tudtok adni?
Neten kerestem de semmit nem találtam. :(
Ui.: Bocsi a kategóriáért, ha nem ide illik.
2011. ápr. 28. 20:21
1/4 anonim válasza:
Egyszer fent egyszer lent. jobb ha megszokod.
3/4 anonim válasza:
- Sokan szárnyakra vágynak, hogy repülni tudjanak. Én viszont a gondjaimnak adnék szárnyat, hagy szálljanak el a széllel.
- Úgy szálltak el az évek, hogy észre sem vettem. Repülés közben viszont nem érzem az idő múlását, csak azt a megmagyarázhatatlan érzést, amelyben egy vagyok a földdel és az éggel. Az maga a csoda, és olyankor nem számít az idő.
(Az idézetek G.Z.-től vannak - jóbarátom)
4/4 anonim válasza:
Ha egyszer elrepültél tudd hova szállj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!