Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van arra szabályzat, hogy a...

Van arra szabályzat, hogy a kerékpárt ne támasszák a falnak a járdán, ha az a gyalogos forgalmat korlátozza?

Figyelt kérdés

PL a babakocsis, kerekes székes nem fér el, pedig közvetlenül (érinti a tároló a járdát! ) a járda mellett van bicikli tároló, ami üres. Az ilyet nem dorgálják meg a rendőrök?

Nagyon szűk járda,kerekes székkel,babakocsival éppen csak el lehet férni. ..a babakocsi mellett egy macska nem tudna elmenni a járdán. Borzasztóan zavar,hogy egyes emberek ilyen tuskók,hogy képesek inkább feltolni a járdára a biciklit,holott ott a tároló közvetlen mellette... és amikor bárki szóvá teszi...

A neten keresgéltem,de eddig nem találtam erre vonatkozóan semmit. Csak gondoltam,ha az autóra van ilyen szabály,hátha van a kerékpárosokra is..

#kerékpár #szabály #parkolás #gyalogosok akadályozása
2013. máj. 17. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Van.
2013. máj. 17. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudnál esetleg linkelni egy erről szóló szabályzatot? Vagy hogy hogyan írjam be a keresőbe,mert tegnap este már feladtam,nem találtam ilyet.
2013. máj. 18. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!