Mit lehet tenni a csendháborítás ellen?
Figyelt kérdés
2 házzal arrébb él egy elég népes család és amikor jön a jó idő minden nap több órát nyomják a zenélést, elég hangosan. Pl. valamelyik nap is néztem a tévét és alig hallottam csukott ablakok mellett is ami a tv ben ment, csak a folyamatos dübögést. Elég fontos lenne a nyugalom mert érettségizek jövőhéten és így agyilag nem igazán tudom kipihenni magamat. Többször hívtunk már rendőrt, kijöttek, akkor halkabbra vették aztán elmentek a rendőrök és ment tovább ugyanúgy. A szomszédokra nem számíthatunk mert mind idősek és félnek, és minket is többször fenyegettek már meg. Mit lehet ezzel csinálni? ja és a rendőrök is szarnak a fejünkre. Volt hogy kihívtuk őket és ki se jöttek...2013. máj. 1. 20:13
11/12 anonim válasza:
ki fog menni a rendőr és büntet is indokolatlan zaj az büntethető lehet bármiféle ablak ha szekrény méretű hangfalak vannak kitéve az udvarra ,de a közvetlen szomszédnak kellene telefonálni (mindenki csak addig szereti a cigányt míg a szomszédba nem költözik egy putris család ami minimum 10fő)
12/12 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok :) én is egy jó kis skinhead bandára gondoltam...:) am az ablakok tök újak és az egyik legjobb fajta szóval nem azzal van gond.. a helyi könyvtárról meg ne is beszéljünk, mert oda is csak ők járnak az ingyen net miatt... am a faluban kb 20-30 ember van aki közeli rokonuk szóval elég szép számmal vannak...
2013. máj. 7. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!