420e ft-os nettó bérből is jár a 20%-os gyerektartás? Nem sok ez 1 gyerekre?
420-ból ne sajnáld már azt a 80e Ft-ot a gyerekedre.
(Vagy ne sajnáld a párod fizetéséből a párod gyerekére, mert semmi közöd hozzá ha esetleg nem az elvált férj vagy, hanem az új élettárs)
Egyébként meg a bíróság fogja eldönteni a gyerektartást. A minimum ha jól tudom 15%, szóval 60 alatt ha besz*rsz, akkor sem úszod meg.
Szerintem is irreálisan sok.
Az is megoldás lehet, ha fix. összegben állapodtok meg ami mindkettőtöknek jó.
Ha 420e a netto fizud ne sajnáld a saját gyerekedre a 80at.Gondolom valamijó kis vezetöi állásban vagy vagy céged van....
A bíróság majd dönt.
Próbáld úgy megoldani a fele az asszonynak a fele pedig a gyereknek egy számlára menjen.Mert 1 gyerekre 40e elég.
"Ha 420e a netto fizud ne sajnáld a saját gyerekedre a 80at.Gondolom valamijó kis vezetöi állásban vagy vagy céged van....
A bíróság majd dönt.
Próbáld úgy megoldani a fele az asszonynak a fele pedig a gyereknek egy számlára menjen.Mert 1 gyerekre 40e elég."
Ilyen válaszokat nem értem, nem sajnálom a gyerekemtől semmit, de a volt feleséget azért minden hónapban sem szeretném támogatni. Inkább fizetnék kevesebbet a maradékot meg majd én félreteszem a gyerek jövőjére, tovább tanulására vagy bármire.
"Próbáld úgy megoldani a fele az asszonynak a fele pedig a gyereknek egy számlára menjen.Mert 1 gyerekre 40e elég."
Aztán miért menne a volt asszonykának? Asszonytartás? Érdekes elképzelés.
Na jól van utolsó, de te normális szemszögből nézed a dolgot, nem elsíbolni akarod a gyerektartást, hanem ésszerűsíteni.
A kérdés feltevője meg mintha csak arra lenne kíváncsi, hogy hogyan lehetne minél kevesebb pénzt kifizetni...
Nagyon nem mindegy a hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!