Elképzelhető, hogy valamikor törvény fogja tiltani a kerti hulladék égetését?
elképzelhető, de remélem nem, mert ez sok többletköltséggel járna mindenkinek
sok helyen meg az van előírva, hogy a hét mely napján lehet avart, meg egyébb biohulladékot égetni; akit ez zavar az így tudja, hogy mondjuk szerdánként csukva kell tartani az ablakot
Szerintem az egyik legundorítóbb tevékenység, amit az ember a saját háza táján végezhet. Én szívből örülnék neki, ha törvény tiltaná. Nem gondolom, hogy többletköltségekkel járna, ott van a komposztálás lehetősége.
Találtam is a témáról szóló cikket, talán érdemes lenne mindenkinek elolvasnia, aki az égetés mellett áll. [link]
Remélem nem. Megnézném, ahogy te komposztálsz. Nem olyan könnyű az, mint hiszed. Ráadásul képzelj el egy komposzthalmot mondjuk egy keskeny telken. A mi telkünk hosszában 70 méter, de szélességben csak 8m, tehát bárhová is tenném a komposzthalmot, az a szomszéd szájában lenne állandóan...és amikor bűzölög (márpedig bűzölög), akkor annyi lenne a jószomszédi viszonynak.
Most mindannyian kihordjuk a kerti hulladékot szembe az árokparton túlra (szembe nincs semmi csak szántóföld) és ott begyújtjuk...
Na most te jössz! Mesélj a komposztálási jó tapasztalataidról. Ne cikkeket linkelj, hanem saját tapasztalatot mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!