Összesen hány törvény van Magyarországon?
Ha valaki tudja akkor az megválaszolhatná azt is hogy Németországban és a világon összesen hány bejegyzett törvény van. :)
A válaszokat előre is köszönöm!
A vérszerződés már régen nincs érvényben.
De erre a kérdésre nem hiszem, hogy találsz adatot.
Hát nem hiszem, hogy ezt bárki is tudja.
Főleg, hogy kérdés: csak a hatályos törvényekre gondolsz, vagy minden érvényes törvényre? (Nem ugyanaz!)
Nézz meg egy jogtárat, de ott sem lesz egy pontos szám. (És akkor még nem beszéltünk a rendeletekről, határozatokról, stb.)
Miért is lett 0%-os a válaszom?
Mert nem vérszerződésekről hadoválok, hanem a kérdésre írtam??
És szerinted miért is?
Ugyanis jogász vagyok, nap mint nap a törvényekkel dolgozom, szóval kétlem, hogy marhaságot írtam volna, szemben veled, aki olyasmire válaszolsz, amiről a leghalványabb sejtésed sincsen.
In der Bundesrepublik Deutschland gab es im Jahr 2003 insgesamt 2.197 Bundesgesetze mit 45.511 Paragraphen und 3.131 Bundesrechtsverordnungen.[2] Am 31. Dezember 2009 umfasste das deutsche Bundesrecht 1.924 Gesetze und 3.440 Verordnungen mit insgesamt 76.382 Artikeln und Paragraphen (Angaben nach Fundstellennachweis A, ohne Änderungsvorschriften und Normen zu völkerrechtlichen Vereinbarungen).[3] Hinzu kommen die Gesetze und Rechtsverordnungen der 16 Bundesländer.
-----------------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!