Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényes így, hogy nem ad...

Törvényes így, hogy nem ad papírt az edző?

Figyelt kérdés

Kaposváron az egyik iskolában tagfelvétel van kung-fu edzésre ,már vannak vagy 30-an kb.és várják a jelentkezőket még mindig.

Én április 8-tól járok és mondta az edző,hogy 7000 ft/hó az edzésdíj.Azt mondta,hogy a 7 ezer a terembérlésre megy és mindenkitől annyit kér .Ezt hó közepén kéri mindig,tegnap vittem is a pénzt,amikor odaadtam,eltette,és azt hittem ad valami papírt vagy számlát de nem adott hanem csak azt mondta,köszi.Biztos senkinek nem ad számlát.

Édesanyám mondta,hogy nem törvényes,mert anyu dolgozott az apehnél és tudja.

Szerintetek törvényes,hogy papírt nem adott?

2013. ápr. 16. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 16. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem törvényes. Viszont ne kötekedj egy kung-fu edzővel :)
2013. ápr. 16. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Ezek általában mind feketén mennek. Az igazgató feketén adja a termet (zsebbe kapja a lóvét) és kung-fu edző is feketén tart edzést (neki is zsebbe kell fizetni). Ezt itt Madzsarisztán.
2013. ápr. 16. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Szinte sehol sem adnak számlát, se kondi teremben, se ilyen edzéseken.

Ahová én jártam ott 150 ezer volt a terem bérlése egy hónapra, igaz,hogy thai bokszot és sima bokszot is tartottak ott így 2 edző fizetett felesbe, de az edzőknek még ebből meg is kell élniük, nem keresnek olyan jól...

2013. ápr. 16. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Gyanús nekem,hogy az edző nem hobbiból tart edzéseket embereknek,hanem kiszámolja,hogy mennyi a terembérés amit elkér tőle az iskola vezetőség és,gondolom a 7 ezerből felét leveszi magának felét meg beteszi a terembérlési költségbe és mindenkitől akitől elkéri a 30 embertől a 7 ezret így tesz.

Ha a felét tehát 3500-ft ot magának eltesz mindenkitől/hó akkor azért hogy edzést tart 30 embernek keresett 105 ezret.

2013. ápr. 16. 15:31
 6/8 Andizsuzsi ***** válasza:

"Gyanús nekem,hogy az edző nem hobbiból tart edzéseket"

Már miért tartana hobbiból edzéseket?

2013. ápr. 16. 15:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért,mert ismerek karate edzőt is és az a hobbija,mindene a karate,otthon is magába karatézik ,és ezeknek ez az életük.
2013. ápr. 16. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez genyóság, ne haragudj.

",és azt hittem ad valami papírt vagy számlát de nem adott hanem csak azt mondta,köszi" - Legközelebb KÉRJ tőle számlát, és ha kérés ellenére sem ad, akkor kezdd el sunyi módon lejáratni a háta mögött!

2013. ápr. 16. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!