Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki tartozik nekem sok...

Eszternagy kérdése:

Ha valaki tartozik nekem sok pénzzel (hatvan ezer forinttal), de nincs rá jogszerű, írásos bizonyítékom csak váltott üzenetek facebookon, sms-ben, egyebek, mennyi iesélyem van arra, hogy visszaszerezzem a pénzem törvényes úton?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
nulla
2013. jan. 14. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Valami írásos szerződéses bizonyíték kell.
2013. jan. 14. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
létezik szóbeli szerződés, olvass utána.
2013. jan. 14. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
csakis írásbeli szerződést fogadnak el, mivel annak van bizonyító ereje
2013. jan. 14. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Mi van abban az esetben, ha a másik féllel alá tudok iratni így utólag egy írásos szerződést, de nem arják alá tanuk? Akkor sem fordulhatok bírósághoz?
2013. jan. 14. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
ha már az adóst rátudod venni egy aláírásra, két tanút nem tudsz szerezni?
2013. jan. 15. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ő nem fizeti vissza ahogy ígérte, akkor gerinctelen, ilyenkor neked is gerinctelen módszerhez kell folyamodnod, ha a bíróság nem jön össze. A törvénytelen úthoz nincs gyomrod?
2013. jan. 15. 07:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom, ez a tanu dolog fura, de senki nem hajlandó bíróságra járni ki tudja meddig az én pénzemért.

A törvénytelen módszerekhez részben nincs gyomrom, nem is jellemző rám az erőszak, ezenkívül pedig nem látom értelmét annak, hogy kifizetek ki tudja mennyit azért, hogy elintézzék, visszaadni pedig akkor sem fogja.

2013. jan. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!