Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Petícióval be lehetne tiltatni...

Petícióval be lehetne tiltatni a szcientológiát?

Figyelt kérdés
Rengeteg negatívuma miatt!

2013. ápr. 3. 22:37
1 2 3 4 5
 31/41 acelsziv ***** válasza:
9%

Ja a hatékonyságról annyit, hogy amikor tizenéves srácok arra büszkék, hogy ők nem drogoznak, mert meghallgatták az előadást és megfogadták, hogy nem nyúlnak drogokhoz az ugye nem hatékony dolog?

Amikor az előadás hatására a tinik a barátaikat is megismertetik a drogokkal kapcsolatos igazságokkal és a barátok is leteszik a füvet az sem hatékony?

A rehabilitációs központok hatékonysága 90% fölötti szemben az állami elvonók 15-20 % -ával ez sem hatékony ugye?

Te soha nem voltál egyetlen rendezvény egyetlen szervezet közelében sem, csak hazudozol mindenfélét. És itt fejeztem be a kommot veled. Ezért nem mentek semmire a Szcientológiával szemben. Mert csak hazugságokkal dolgoztok, amik gyorsabban kiderülnek, mint ahogy a vízcsepp gőzzé válik a forró vaslapon.

2013. ápr. 24. 13:38
 32/41 A kérdező kommentje:
Ajánlanám a Madách Imre által írt Ember tragédiája művet elolvasásra hogy kiábrándulj a hülyeségből!
2013. ápr. 24. 13:38
 33/41 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy nem hatékony ezt én sem kétlem. De miközben leszoktatnak a drogról és az alkoholról észre sem veszed hogy egy pillanat alatt behálóznak. Mire észreveszed hogy mi történik esélyed sincs kilépni. Az üdvözülés érdekében elszakítanak családodtól, és ha le akarsz lépni megveretnek és a privá celláikba zárnak.
2013. aug. 15. 12:17
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

Olyan, mint ha az értelmet és a gondolkodást tiltanánk be.

Látom, működik az implant és élnek a trükkök.

2013. nov. 20. 13:46
 35/41 anonim válasza:
Nekem nem volt szükségem arra, hogy auditálásra járjak ahhoz, hogy tudjam, az alkohol és a drog, milyen káros. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy kipróbáljam, és akkoriban is és most büszke vagyok magamra ezért.
2014. ápr. 19. 07:43
 36/41 anonim ***** válasza:
"A Wikipédiát nem szerkesztheti bárki csak úgy akkor tele lenne hülyeséggel" tele is van.
2016. júl. 23. 05:26
 37/41 A kérdező kommentje:

# 36

pl?

2016. júl. 23. 12:45
 38/41 anonim válasza:
Bar be lehetne tiltani... Felelmetes es a hideg raz ezektol a kommentektol..
2016. júl. 24. 08:50
 39/41 anonim ***** válasza:
Jellemző magyar mentalitás: ami nekem nem tetszik, tiltsák be. Ilyen alapon be lehetne tiltani mindent, ahelyett, hogy inkább hagynánk élni egymást békében, hogy mindenki azzal foglalkozzon amihez kedve van.
2016. júl. 24. 17:55
 40/41 A kérdező kommentje:

# 39

Csak tudod vannak bizonyos határok!

2016. júl. 24. 19:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!