Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Petícióval be lehetne tiltatni...

Petícióval be lehetne tiltatni a szcientológiát?

Figyelt kérdés
Rengeteg negatívuma miatt!

2013. ápr. 3. 22:37
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Fényképes bizonyítékok vannak a sci fi író barátaival akik mellet karöltve mosolyognak konkrétan azok beszélnek rémtetteiről és életéről!

Ron-t már csak Elena Ceaușescu übereli az talált ki még magáról mindenféle hazugságot hogy nagy embernek tűnjön!

2013. ápr. 24. 12:43
 22/41 acelsziv ***** válasza:
0%

Sztálint meg odaretusálták Lenin mellé.

Akik ellenzik a Szcientológiát azért teszik, mert a működése - és az, hogy épelméjű embereket hoz létre - nekik komoly pénzügyi veszteséget termel. Ezek a szervezetek semmi pénzt és erőfeszítést nem sajnálnak céljaik eléréséhez.

2013. ápr. 24. 12:46
 23/41 A kérdező kommentje:

"Sztálint meg odaretusálták Lenin mellé."

NA ez kész! :D

Ebből is látszik hogy ti szcientológusok mennyire nem vagytok épelméjűek!Tiszta agymosáson mentek keresztül!

2013. ápr. 24. 12:50
 24/41 acelsziv ***** válasza:
Látszik, hogy történelem órán épp aludtál, vagy barikádot olvastál. Mert ezt tényként tanítják.
2013. ápr. 24. 12:51
 25/41 acelsziv ***** válasza:
Jót nevettem. De a tanárom egyszerű ámde roppant tájékozott asszony volt. Ő tanított arra, hogy nézzük meg egy dolog minden oldalát mielőtt vádaskodunk.
2013. ápr. 24. 13:13
 26/41 A kérdező kommentje:
Miután megnéztem minden oldalát akkor szörnyülködtem igazán hogy ilyen létezik!
2013. ápr. 24. 13:15
 27/41 acelsziv ***** válasza:

Hatékonyan tesz a drogok és a bűnözés ellen. Hatékonyan segít az emberek tanulási képességeinek fejlesztésében.

Élen jár az emberi jogok betartatásában és megismertetésében.

Ha te ezeken szörnyülködsz, akkor nem lehetsz jó szándékú ember.

2013. ápr. 24. 13:19
 28/41 A kérdező kommentje:

"Hatékonyan tesz a drogok és a bűnözés ellen."

Maximum fut az utcán két kört ezzel a szöveggel csalogatás kép utána rátérnek hogy csatlakozz a szcientológiához és egyáltalán nem hatékony a drogok és a bűnözés ellen ez már komikus!

"Élen jár az emberi jogok betartatásában és megismertetésében."

Csak ha be akarsz lépni minden privát dolgodat el kell mondani köztük a szexuális életed tényleg az élen jár az emberi jogok terén mondhatom!

És ezt biztosra tudom mert részt vettem egy ilyen auditáláson amikor faggatnak mindenről hagy vallj be mindent ha szcientológus akarsz lenni!

2013. ápr. 24. 13:28
 29/41 acelsziv ***** válasza:
12%

Ha részt vettél volna ilyenen akkor nem írnál ekkora marhaságokat ide. Lehet, hogy kényszeres hazudozó vagy?

Vagy te voltál az, akit rajtakaptak, amikor lopni próbált?

2013. ápr. 24. 13:32
 30/41 A kérdező kommentje:
Részt vettem ilyenen képzeld el csak átlátok a dolgokon időben!
2013. ápr. 24. 13:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!