Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Közmunkán levőktől kérhetnék...

Atlantiszka kérdése:

Közmunkán levőktől kérhetnék információkat? /tapasztalatok, munka, munkaidő, fizetés, bánásmód, megéri-e stb. Minden érdekel!

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 18:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%

"Ezek központilag előírt bérek, tehát országosan így van !8órás munkavégzés esetén! "

Ez nem szentírás. Itt csak arról van szó, hogy ennyit utal az állam a téged foglalkoztató cégnek. Az nincs sehol előírva, hogy a cég nem pótolhat ehhez, ha elégedett a munkáddal. Attól hogy valaki közmunkás nem jelenti azt hogy nem kereshet akár félmilliót is havonta. Természetesen nem tudok ilyenről csak példaképp írtam, hogy akár ez is lehetséges. Ha egy fontos munkakörben vagy és szükségük van rád nem csak juttatásokkal készpénzzel is kipótolhatják a fizetésed.

2013. márc. 29. 08:42
 12/22 A kérdező kommentje:
Kicsit összezavarodtam.A közmunkás ésa köfoglalkoztatot az ugyanaz?
2013. márc. 29. 17:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket ls továbbra is várom a hozzászólásokat!:)
2013. márc. 29. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Igen az ugyanaz. A közalkalmazott az ami eltér.
2013. ápr. 4. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

Mondok egy örömhírt:

Elrendelték a harmadfokú árvízkészültséget. Az havi 180 ezer forint NETTÓT jelent!

Ha most kimész járőrnek megszedheted magad.

2013. ápr. 4. 16:57
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

A hétköznapokat hatezerrel fizetik a hétvégét 7 200 hétezer kétszáz. ÉS EZ NETTÓ!

Harmincas hónapra számolva összesen 192 ezer forint. Most már csak esőért kell imádkozni. :)

2013. ápr. 4. 17:01
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
Jó is az az árvíz. Én pontosan ezért nem megyek el dolgozni. Mindenhol szarral, húggyal akarták kiszúrni a szemem, máshol 2-3 hónapot kellene ezért a pénzért güriznem itt meg csak sétálgatsz meg felírod a mérce állásokat. Mondjuk rossz időben tud ez is kemény lenni, de még akkor is jobb mint szalagon robotolni hatvan, hetven, nyolcvan ezerért.
2013. ápr. 4. 17:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem is nagyon érdemes innen elmenni. Én sem fickándozom, mert ilyen jó helyem sehol sem lenne. És ha hiszed, ha nem nálunk még ennek ellenére is folyamatos munkaerőhiány van. Egyszerűen nem jönnek az emberek, inkább elmegy hatvan ezerért droidnak valami gyárba.
2013. ápr. 4. 17:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm egy önkormányzatnál volt közmunkán három hónapot. Néhány hónapra rá visszahívták, kapott státuszt, azóta ott dolgozik, nagyon örül neki, hosszú ideje nem volt már munkája, adminisztrátor lett.
2013. ápr. 4. 18:35
 20/22 anonim ***** válasza:
gratula, ez nagyon ritka
2013. ápr. 4. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!