Hogy kell mégis csinálni ezt a fellebbezést?
Elindítottam egy eljárást a Magyar Államkincstárnál,mégpedig azt,hogy hátha megadják a 90%-os utazási kedvezményt meg havonta a 19 ezer ft támogatást mellé. Bevittem minden orvosi papíromat és vártam. Két hónap után megjött a határozat,hogy elutasították a kérelmemet,és,hogy 15 napon belül 2 példányban fel lehet lebbezni.
Az a kérdés,hogy hogy csináljam ezt,mert fel szeretnék lebbezni,és be kell menni és ott megírni a fellebbezést,vagy otthon is meglehet írni 2 példányban és személyesen beviszem?
És,mit kell íri a fellebbezéskor a papírra?
Azért lenne jó,ha itt tudna valaki tanácsot adni,mert még soha sehol nem lebbeztem fel és nem értek annyira hozzá.
És,ha gépen írom meg a fellebbezést nem saját kézzel,de a végén saját kézzel aláírom akkor úgyis elfogadják?
Valaki aki ért ehhez adjon kérem hasznos tanácsokat.
Előre is köszönöm.
A fellebbezés nem igekötős ige! A "feljebb" szóból ered, feljebb viszem az ügyet, vagyis fellebbezek. Tehát ez nem igekötő, és a nem lebbeztem fel értelmetlen.
Fordulj ügyvédhez inkább.
Érdemes ezt elolvasni: [link]
Illetve, keress rá arra, hogy "fellebbezés minta", lesz elég találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!