Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? A konkurencia tönkretette az újságunk kiadását, és mégis megússza.

Figyelt kérdés

Már másodfokra került az ügy.Lebeszélte a hirdetőket az illető úgy, hogy megkereste őket, hogy ne hirdessenek nálunk. Így az induló újság első számainak szponzorai visszamondták a megállapodás szerinti jövőbeni hirdetéseket. De az újságot már a nyomda a szerződés szerint el is kezdte gyártani, és a szerződésben további 5 szám (havi kiadás) szerint el is készítette. Nagy ügy lett belőle. Közvádas büntetőügyben pénzbírságot kapott az illető, aki megbénította a kiadványt. A kártérítési perben nemrég a másodfokú bíróság elutasította a keresetemet, és még nekem kell fizetnem nem kevés összeget, mint perköltséget. Indokolás lényege az, hogy nem az újság kiadója (ami egy egyesület) kérte a kártérítést, hanem én mint magánszemély, aki kifizette a szponzorok visszamondott pénzét.

Nem tudom, hogy van-e értelme külön pert indítani így, hogy a bíróság szerinti feltételeknek megfeleljen a kereset.Szerintetek?

2013. febr. 25. 17:07
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Nincs értelme erre pazarolni a pénzt és az energiát. De szerintem jobban járnál ha be is zárnád a boltot. Ilyen ne bánts virágoknak ma már nem sok jövőjük van. Ha alád vágnak akkor ahelyett hogy bíróságra rohangásznál vágj vissza, vagy bújj anyuci szoknyája mögé aztán hagyd az egészet.
2013. febr. 25. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!