Mit tehetek, ha úgy érzem, hogy a dolgozataim semmiképp nem egyes szintűek, mégis annyit kapok rájuk?
Attól, hogy valamit leírsz nem jelenti azt, hogy az a válasz az adott kérdésre.
Illetve a tanár szava dönt így is úgyis.
Menj be a megtekintésre és kérdezd meg miért.
60% nincs meg, akkor az elégtelen ... Legalább a felét tudni kell ahhoz, hogy valaki azt mondja rá, hogy elégséges a tudásod ...
Azt javaslom menj el betekintésre és nézd meg a hibáidat..
Nem te tettél fel egy ugyanilyen kérdést már? Ott úgy fogalmaztál, hogy egy tanár adott mindenkinek egyest, anélkül, hogy megnézte volna a dolgozatokat...és feljelentéshez kértél itt segítséget.
Nyilván fel vagy dúlva, de látszik, hogy össze-vissza beszélsz. Szerintem a fele sem igaz, annak, amit most nemcsak velünk, hanem magaddal is el akarsz hitetni...
"Nem te tettél fel egy ugyanilyen kérdést már? Ott úgy fogalmaztál, hogy egy tanár adott mindenkinek egyest, anélkül, hogy megnézte volna a dolgozatokat...és feljelentéshez kértél itt segítséget.
Nyilván fel vagy dúlva, de látszik, hogy össze-vissza beszélsz. Szerintem a fele sem igaz, annak, amit most nemcsak velünk, hanem magaddal is el akarsz hitetni..."
Tévedsz, azt a kérdést nem én tettem fel, sőt, nem is tudok arról a kérdésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!