Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti is kaptatok a belügym. Egy...

Ti is kaptatok a belügym. Egy idióta sms-t hogy mit csinálj ha kifogy a benzined? Jogilag ez most micsoda?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 09:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
77%
Ez ahoz kellett, hogy a b.miniszter kitünő kategóriába tudja sorolni a ketesztófavédelem teljesítményét.
2013. márc. 16. 10:02
 12/45 A kérdező kommentje:
Nagylelkű szolgáltató?Most lehet hogy rosszul tudom de a átjátszóállomások és egyéb technikai felszerelés jogilag az államé a szolgáltató csak "bérli" és karbantartja nem a szolgáltató építette ki.
2013. márc. 16. 10:03
 13/45 anonim ***** válasza:
22%

"

Esetleg küldhetnének tanácsot mit csináljak ha nem tudok a rezsi mellett ételt venni a fizetésemből,vagy ha deviza hitel csalás áldozata "

Nem küldök SMS-t, leírom ide: menj el DOLGOZNI és tanulj meg szöveget értelmezni mielőtt aláírsz szerződéseket.

2013. márc. 16. 10:10
 14/45 anonim ***** válasza:
81%

"Csak ezt most adóforintokból fizették vagy a szolgáltató köteles a hálózatát az állam rendelkezésére bocsájtani szükség helyzetben."

I. Nem volt szükségállapot.

II. Ingyen küldték ki kivétel a Telenor. Ő megtagadta a kiküldést.

2013. márc. 16. 10:16
 15/45 A kérdező kommentje:
Képzeld a legtöbb átvert devizahiteles dolgozik és most hogy megtanultak szöveget értelmezni rajtakapják a csalókat a csaláson.De ehhez semmi köze a dilettáns sms -hez.Terelsz a válaszoddal.
2013. márc. 16. 10:17
 16/45 tetro ***** válasza:
46%
Dilettáns smst? Mert mégis mit kellett volna benne küldeni? Meleg ételt, takarót? Kritizáld a BM-t az impotenciája miatt, mert nem sikerült érdemben mozgósítaniuk, de egy smsen rugózz már.
2013. márc. 16. 10:19
 17/45 A kérdező kommentje:
Szükségállapot nélkül is köteles a távközlés szolgáltató a belügyminisztérium utasítását végrehajtani mert ez stratégiai ágazat.Bár a Telenort megértem hogy ilyen baromságot nem vállalt fel.
2013. márc. 16. 10:21
 18/45 anonim ***** válasza:

"És mi az hogy Belügym. ?Felvegyem a fészbukon ismerősnek vagy micsoda.Mert Ha hivatalos szerv küldi akkor a teljes nevét használja.Lett volna rá lehetősége."

Nem egészen. A "Belügym." éppen 8 karakter. Nem véletlenül éppen 8.

2013. márc. 16. 10:23
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

"Most lehet hogy rosszul tudom de a átjátszóállomások és egyéb technikai felszerelés jogilag az államé a szolgáltató csak "bérli" és karbantartja nem a szolgáltató építette ki."

Ezt (is) rosszul tudod.

2013. márc. 16. 10:23
 20/45 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel jogi kategóriában ezt a kérdést hogyha valakinek van ehhez esze értelmes választ adni az megtegye.Én nem vagyok jogász csak próbálom ebből a szemszögből megérteni a dolgot.Van véleményem azt leírom de még egyikőtök se tudott értelmes jogi álláspontokról választ adni csak a véleményeteket írjátok le.
2013. márc. 16. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!