Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti is kaptatok a belügym. Egy...

Ti is kaptatok a belügym. Egy idióta sms-t hogy mit csinálj ha kifogy a benzined? Jogilag ez most micsoda?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 09:03
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
43%
Igen kaptam, erre volt eszük,miután emberek 24 órája ültek a hóban,néhány telefonra küldtek egy ilyen értelmetlen marhaságot.
2013. márc. 16. 09:12
 2/45 anonim ***** válasza:
Nem zaklatás mert csak egyszeri eset volt.
2013. márc. 16. 09:12
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam, pedig én is otthon, a meleg fotelben meresztettem a valagamat, mint te.
2013. márc. 16. 09:13
 4/45 A kérdező kommentje:
Nem zaklatásra gondoltam.Csak ezt most adóforintokból fizették vagy a szolgáltató köteles a hálózatát az állam rendelkezésére bocsájtani szükség helyzetben.Illetve ez mennyire szükséghelyzet,nem enyhén burkolt reklám vagy micsoda ez egyáltalán.Az üzenet értelmezésben már bele se kezdek mert leírni nem lehet.
2013. márc. 16. 09:16
 5/45 A kérdező kommentje:
Esetleg küldhetnének tanácsot mit csináljak ha nem tudok a rezsi mellett ételt venni a fizetésemből,vagy ha deviza hitel csalás áldozata vagyok,esetleg ha pisilnem kell és nincs közelben wc és nem akarok szabálysértést elkövetni.Minden napra egy ilyen jó tanácsot persze szigorúan tele helyesírási hibákkal.
2013. márc. 16. 09:23
 6/45 A kérdező kommentje:
És mi az hogy Belügym. ?Felvegyem a fészbukon ismerősnek vagy micsoda.Mert Ha hivatalos szerv küldi akkor a teljes nevét használja.Lett volna rá lehetősége.
2013. márc. 16. 09:28
 7/45 anonim ***** válasza:
nem köteles a szolgáltató az állam rendelkezésére bocsátani a hálózatot, ahogy az egyik szolgáltató nem is tette. Állítólag nem fogják kiszámlázni az állam felé. ha meg igen,akkor ezt is mi fizetjük.
2013. márc. 16. 09:35
 8/45 tetro ***** válasza:
23%

Jogilag ez most micsoda?

A kérdés eleve értelmezhetetlen. Mármint mi lenne ez jogilag? Egy sms.

És egyébként meg nem tök mindegy? Komolyan egy darab smsen rugózik már az ötvenedik kérdező? Küldtek egy smst és? Volt jobb ötleted a hóban ragadva? Persze, tedd azt, töröld ki az smst. Gondolom nem okozott azért fizikai fájdalmat megkapni...

2013. márc. 16. 09:52
 9/45 anonim ***** válasza:
54%
Látom kezd kiveszni az emberekből a szívesség és a szolidaritás szó. Helyére a jogilag kerül. Ezt a voda és a tmobil ingyen szétdobta az embereknek hogy segítsen, képzeld.
2013. márc. 16. 09:58
 10/45 A kérdező kommentje:

Látom te is számolod a kérdezőket utolsó.Jogilag mégis számít valaminek hiszen hivatalos szerv adta ki a megbízást.Az egy dolog hogy ez egy sms semmi több de valahogy ennek is van hivatalos módja.

Az Epic Fail kategória meg egy dolog az esetleg országimázsnak lenne jó.

2013. márc. 16. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!