A banknak a lakástörlesztést már 4-éve nem fizetik. A felgyűlt hitel már meghaladja a (21,5) M. A bank miért nem tesz semmit az ügyben? A végrehajtó sem kopogtat. Miért?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 16:47
1/9 anonim válasza:
Ha cigányok akkor azért nem mert nincs mit behajtani, meg rasszizmus volna.
Ha magyarok akkor jó kapcsolatok, maffia vagy ilyenek.
2/9 anonim válasza:
Egyrészt, mert moratórium van. Másrészt, ha elakarnák árverezni, nem biztos, hogy lenne rá vevő. A bank pedig nem veszi meg, mert neki kellene az állagmegóvásról gondoskodnia. Nagyon pang a lakáspiac. A kamat viszont nő.
3/9 A kérdező kommentje:
De akkor meddig nem lesz valami a dologból?Kilakoltatási téma már négy éve működik?Akkor sem értem miért nem tesz valaki valami jelzést az ügyben?
2013. márc. 3. 17:22
4/9 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy egy bank ne lépne ilyenkor.Mire eljut az ügy az árverezésig, az igen hosszadalmas.
5/9 A kérdező kommentje:
Az eddig eltelt idő még nem volt elég?A jelzálogoz pluszban képező ingatlant sem engedik eladni, pedig lenne rá vevő.Miért nem lehet eladni?
2013. márc. 3. 17:44
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy lépett a bank, csak Neked nem árulták el.
A plusz ingatlan pedig még mindig fedezet. Sőt, ha elárverezik a lakást, és nem jön be belőle annyi pénz, amennyit a bank szeretne, akkor a plusz ingatlan is elárverezésre kerül.
Gondolom a 21,5 millió már rég meghaladta a lakás forgalmi értékét.
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy az lenne a fer ha a bank jelezne legalább valamit!!A lakásban lakó egyik tulajdonos fél kérvényezheti a banktól, hogy az ingatlanban lakjon a kiskorú gyerekeivel mint albérlő?
2013. márc. 3. 18:20
8/9 anonim válasza:
Ha Te vagy a kezes, vagy a másik ingatlan tulajdonosa, akkor menj be a bankba! Jogod van megtudni, hogy hányadán a dolog!
9/9 A kérdező kommentje:
Hála a Jó Istennek nem Én vagyok a vesztes ebbe az ügyben Én csak keresném a legjobb, és legkivitelezhetőbb megoldást mindenkinek!!
2013. márc. 3. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!