Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vajon milyen büntetést fog...

Vajon milyen büntetést fog kapni ezért?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom a metrón,az egyik idős úrnak a farzsebéböl kihúzott egy pénztárcát és ellopta.

Amikor utána az utcán megnézte a tárcát akkor látta a haverom,hogy csak 500 ft van benne és egyböl elszomorodott,hogy milyen kevés vol benne,mert azt hitte több 10 ezrek lesznek benne,és még szídta is s mérges volt,hogy az a f@sz öreg miért csak 500 ft ot vitt magával,miért nem sok pénzt. Értitek,még a sértett a hibás,mert kevés pénzt vitt magával nem tízezreket,ugye mert a barátom így csak keveset kaszált és neki nem elég 500 ft,hanem több tízezer kellett volna.

Na és úgy bukott le,hogy az egyik ismerőse aki látta,hogy mit csinált felnyimta a rendőrségnél és már 3 óra mulva bevitték majd hazaengedték ,ez volt 1 éve és most lesz a tárgyalás.

Én elbeszélgettem nagyon vele és letoltam ezért.

De vajon mit fog kapni? Lécci írjatok,mert nagyon aggódom érte.

2013. márc. 2. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Jelentse fel az öreget, hogy megrövidítette több ezer forintttal ! :LOL
2013. márc. 2. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem pénzbüntetést, vagy közmunkát :S
2013. márc. 2. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem sokat, max. felfüggesztett, de én több évre bevarrnám. Miért nem dolgozik, szegény öregnek lehet ez volt a több napi pénze, amit be akart osztani.
2013. márc. 2. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bekaphatja a haverod. Mondd neki, hogy ha pénz kell, akkor emelje fel a kis seg.gét és menjen el dolgozni. Amúgy nekem is lopták már el így a pénztárcámat, azóta nagyon vigyázok.
2013. márc. 2. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Aggódol érte?

Bűnözött ezért büntetést fog kapni.

Te meg figyeljél már oda kikkel barátkozol!

Mert tudod :Madarat tolláról ,embert barátjáról.

Bármilyen büntetést is kap , túl enyhe lesz ahhoz ,hogy elvegye egy életere a kedvét az ilyen aljasságoktól.

Mert ilyen szarok a törvények.

2013. márc. 2. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A zsebtolvajlás értékhatárra tekintet nélkül bűncselekmény. Ha üres lett volna a tárca, akkor is bíróság előtt állna.
2013. márc. 2. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
valószínű nem csukják le. De én se csukatnám le. Egyszerűen jól el kéne verni az ilyen embert. Ne legyen baja, de a talpától a nyakáig. Hogy ne tudjon se feküdni, se ülni, se állni 2 hétig. Majd utána meggondolja mit tesz. Gondolom magyar a csóka, és teszem olyan 16-24 év közé. Hát remélem kap egy év letöltendőt. Én ennyit alapból adnék lopásért. Meg talán én inkább parancsba adnám hogy verjék el az ilyet, oszt otthon meg ápolja aki akarja. Ilyen mocskok ezt érdemelnék. Meg a billyog se ártana nekik, mint régen a börtönviselteknek. Lenne itt rend, csak rakjanak be igazságügyminiszternek egy oda valót!
2013. márc. 2. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyan mire kellett neki a több 10 ezer?
2013. márc. 23. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!