Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag tehetek valamit ha...

Jogilag tehetek valamit ha folyatosan beszólogatnak mert az utcájukban sétáltatom a kutyám? Burkoltan vagy nyíltan meg is fenyegetnek.

Figyelt kérdés
Bár gondolom semmit, mert szerint a kutyásnak sosem lehet igaza. :( :@
2009. szept. 6. 20:23
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Te vagy Érd "kirekesztetje", biztos "állatb*zi" vagy, és utálnak, megértem őket.-> és te különb vagy ilyen beszólással? Miért vagyok én rossz mert szeretem az állatokat? Amúgy nem azt mondtam, hogy te vagy olyan csak a korosztályom. Tük vicces hogy te szólsz be nekem és aztán én vagyok a rossz hogy nem boldogan válaszolok rá.

Semmi joguk utálni azért mert egyszer arra viszem a kutyáim! Vagy szerinted ez ok? Akkor nagyon okos lehetsz.

Senkinek nem ártottam. Azokkal az utcákkal annyi a kapcsolatom, hogy napjában egyszer elmegyek ott 19 órakor. Egy 18 éves lánytnak könnyű beszólni sötétben, haverokkal körülvéve és az ablakból lehajolva... A felnőtt kutyás ismerőseimet nem merik akiknek nagyobb kutyájuk van... Esküszöm sosem láttam őket eddig, nem tudom a nevük sem, semmit... A kutyám nem harapta meg őket, nem ismerem a gyerekük, sőt alig ismerek valakit a környéken, nem kakil a házuk elé... Az bajuk, hogy zavarja őket a kutyaugatás. Ketten a gyerekükkel jönnek. A többiek meg csak úgy, mé jövök erre zabarni a csöndet. Sajnos itt nem dúl a kutyás kultúra. Itt a legtöbb kutya csak házőrzésre van... Szóval észrevételem szerint csak azok szólnak be akik erősebbenk hiszik magukat... Felnőtt férfiak/nők nagykutyával. Rengeteg öleb van, meg néni, azoknak semmi baja velem. Jogom van a kutyáim sétáltatni. Csak itt már sajnos az is csodaszámba megy, hogy a kutyám parancsra leül... :(

2009. szept. 7. 16:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Szóval kutyán kívül egésznap a házban ülök, nem hiszem, hogyí valakinek ártottam volna... Kamaszok sincsenek a környéken, főleg nem ott ahol beszóltak nekem... Néhány suhanc van, de azok mindenkinek beszólnak... Ez más.
2009. szept. 7. 16:22
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
jajjj, te szegény mi lesz majd veled, ha elpatkol Morzsi, felkötöd magad?
2009. szept. 7. 19:33
 24/29 A kérdező kommentje:

Megmondanéád, hogy mi közöd van a kérdésemhez? Nem ismerek semmilyen Morzsit, az én kutyáim nem így hívják. te meg légyszi máshol éld ki a piszkálódási vágyad. Vagy erőtesd meg magad és értelmesen magayarázd meg, hogy mi a problémád. Ha ismersz mert megmondtam, hogy hol lakom és kutyázok akkor vállald fel magad...

És tanulj olvasni mert sneki nem beszét kutyák haláláról. De biztos jobban meg fog viselni mint a te halálod, mert én a kutyáimat szeretem, de perverz vagyok téged viszont nem ismerlek...

2009. szept. 7. 20:19
 25/29 A kérdező kommentje:
Ja és még valami: marad még másik kettő :P Oppá... Szóval egyik húzásod sem jön be...
2009. szept. 7. 20:20
 26/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem a kutyák a lényeg, hanem az hogy engem jogtalanul fenyegetnek.
2009. szept. 7. 20:21
 27/29 anonim ***** válasza:
Megtanulok olvasni, ha megtanulsz írni....
2009. szept. 8. 11:15
 28/29 A kérdező kommentje:
Jaj figyelj, hiába írogatsz, mert semmi értelme... Ha gyáva vagy megmondani, hogy mi a problémád akkor a hagyj... Tudod nem egésznap ülök a gép előtt, így mindig sietek az írással és felcserélem a betűket. De igazán nincs miért magyarázkodnom... Nem engem néznek .... mert értelmetlenül irogatsz...
2009. szept. 8. 13:52
 29/29 anonim ***** válasza:
na akkor fogd be és ne reagálj az irásaimra.
2009. szept. 8. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!