Jogilag tehetek valamit ha folyatosan beszólogatnak mert az utcájukban sétáltatom a kutyám? Burkoltan vagy nyíltan meg is fenyegetnek.
Te vagy Érd "kirekesztetje", biztos "állatb*zi" vagy, és utálnak, megértem őket.-> és te különb vagy ilyen beszólással? Miért vagyok én rossz mert szeretem az állatokat? Amúgy nem azt mondtam, hogy te vagy olyan csak a korosztályom. Tük vicces hogy te szólsz be nekem és aztán én vagyok a rossz hogy nem boldogan válaszolok rá.
Semmi joguk utálni azért mert egyszer arra viszem a kutyáim! Vagy szerinted ez ok? Akkor nagyon okos lehetsz.
Senkinek nem ártottam. Azokkal az utcákkal annyi a kapcsolatom, hogy napjában egyszer elmegyek ott 19 órakor. Egy 18 éves lánytnak könnyű beszólni sötétben, haverokkal körülvéve és az ablakból lehajolva... A felnőtt kutyás ismerőseimet nem merik akiknek nagyobb kutyájuk van... Esküszöm sosem láttam őket eddig, nem tudom a nevük sem, semmit... A kutyám nem harapta meg őket, nem ismerem a gyerekük, sőt alig ismerek valakit a környéken, nem kakil a házuk elé... Az bajuk, hogy zavarja őket a kutyaugatás. Ketten a gyerekükkel jönnek. A többiek meg csak úgy, mé jövök erre zabarni a csöndet. Sajnos itt nem dúl a kutyás kultúra. Itt a legtöbb kutya csak házőrzésre van... Szóval észrevételem szerint csak azok szólnak be akik erősebbenk hiszik magukat... Felnőtt férfiak/nők nagykutyával. Rengeteg öleb van, meg néni, azoknak semmi baja velem. Jogom van a kutyáim sétáltatni. Csak itt már sajnos az is csodaszámba megy, hogy a kutyám parancsra leül... :(
Megmondanéád, hogy mi közöd van a kérdésemhez? Nem ismerek semmilyen Morzsit, az én kutyáim nem így hívják. te meg légyszi máshol éld ki a piszkálódási vágyad. Vagy erőtesd meg magad és értelmesen magayarázd meg, hogy mi a problémád. Ha ismersz mert megmondtam, hogy hol lakom és kutyázok akkor vállald fel magad...
És tanulj olvasni mert sneki nem beszét kutyák haláláról. De biztos jobban meg fog viselni mint a te halálod, mert én a kutyáimat szeretem, de perverz vagyok téged viszont nem ismerlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!