Jogilag tehetek valamit ha folyatosan beszólogatnak mert az utcájukban sétáltatom a kutyám? Burkoltan vagy nyíltan meg is fenyegetnek.
Előrebocsátom, hogy imádom az állatokat, így a kutyákat is. Sajnos nekünk nincs, mert szerintem a lakásban való állattartás vetekszik az állatkínzással.
Neked tényleg ott kell sétáltatni, ahol ilyen gazdik vannak? Oké, hogy közterület, meg, hogy kell a kutyáknak a séta még akkor is ha kertes házban lakik, de kell neked a konfliktus? Hiányzik neked az, hogy egyszer az egyik tényleg kiengedi a kutyáit és a kutyádat széttépik, vagy ne adj isten téged megtámadnak? Nem lenne okosabb, ha más útvonalat választanál a napi sétához?
Nem tudok más útvonalon menni, mert egy állomás van előttünk, másik oldalon főút, és a többi utca kilőve kisebbség, rossz kerítés-kiszökő kutyák miatt. Másik útvonalon nem tudok kimenni a határba. :( Féltem a kutyáim, de senki nem tud olyan gyorsan futni mint ők,az az egy baleset is csak azért volt mert nem volt időm elengedni őket. :( De tényleg hosszas kísérletezés után alakult ki ez az útvonal.
És a legviccesebb hogy ők száguldó, porozó, döbörgő motorról szóltak be legutoljára. Persze attól tud aludni a gyere. :S Meg az érdekes, hogy nekik 3-4 éve kisbabájuk van folyamatosan, mert mindig ezt mondják. Sőt még egy szennyvizes böhöm nagy kocsi is előttük szokott parkolni. De egy kis kutyaugatás rosszabb... :S
Hát ja... Sajnálom is, hogy pia, dorg, szex, buli helyett a kutyáimmal foglalkozok. Nem engem visz el a mentő a buliról és nem nekem kell aggódni, hogy lefeküdtem valakivel, ki lehet a gyerek apja, mert nem emlékszem... De rossz...
Mi közöd hozzá hogy szeretem az állatokat?? Nekem nagyobb sétálnibuli mint a hényadékomban fetrengeni! Szegényes lelkivilgáod lehet ha te nem szereted az állatokat és kevés eszed, ha nem látod meg, hogy nem neked szólt a kérdés. Amúgy meg a legtöbb ember odavan a kutyáimért, de csak hagyjanak, én csak békében szerenék sétálni.
nem jártam még érden, csak átutazóban busszal, de úgy tudom, hogy nem épp egy normális környék.
amúgy egyértelmű, hogy nem a kutyáddal van bajuk, hanem veled. A kutya csak egy gyenge indok, hogy beléd köthessenek, van rajtad sapka vagy nincs, tudod.
valamiért nem szeretnek ott téged. Tettél vmi bármi olyat ami miatt neheztelhetnek, v ilyesmi? Pl jelentettél már fel vkit a közelben vagy bármi, amiből kára származott vkinek? (ha persze egy tetteddel segítessz egy embernek, de ártassz vele 10 rossz embernek, pl ilyenekre is gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!