Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag tehetek valamit ha...

Jogilag tehetek valamit ha folyatosan beszólogatnak mert az utcájukban sétáltatom a kutyám? Burkoltan vagy nyíltan meg is fenyegetnek.

Figyelt kérdés
Bár gondolom semmit, mert szerint a kutyásnak sosem lehet igaza. :( :@
2009. szept. 6. 20:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
52%
Te pedig véletlenül vigyél magaddal peppersprayt és ha véletlenül kiengedné a faszi a kutyát akkor fújd le véletlenül. Sokszor hallottam hogy az a kutya amit lefújnak sosem lesz már a régi, vad és kezelhetetlen lesz, "megőrül".
2009. szept. 7. 09:20
 12/29 anonim ***** válasza:
A gazdáját kell lefújni nem a kutyát te madár!
2009. szept. 7. 09:38
 13/29 anonim ***** válasza:

Előrebocsátom, hogy imádom az állatokat, így a kutyákat is. Sajnos nekünk nincs, mert szerintem a lakásban való állattartás vetekszik az állatkínzással.

Neked tényleg ott kell sétáltatni, ahol ilyen gazdik vannak? Oké, hogy közterület, meg, hogy kell a kutyáknak a séta még akkor is ha kertes házban lakik, de kell neked a konfliktus? Hiányzik neked az, hogy egyszer az egyik tényleg kiengedi a kutyáit és a kutyádat széttépik, vagy ne adj isten téged megtámadnak? Nem lenne okosabb, ha más útvonalat választanál a napi sétához?

2009. szept. 7. 11:04
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem tudok más útvonalon menni, mert egy állomás van előttünk, másik oldalon főút, és a többi utca kilőve kisebbség, rossz kerítés-kiszökő kutyák miatt. Másik útvonalon nem tudok kimenni a határba. :( Féltem a kutyáim, de senki nem tud olyan gyorsan futni mint ők,az az egy baleset is csak azért volt mert nem volt időm elengedni őket. :( De tényleg hosszas kísérletezés után alakult ki ez az útvonal.

És a legviccesebb hogy ők száguldó, porozó, döbörgő motorról szóltak be legutoljára. Persze attól tud aludni a gyere. :S Meg az érdekes, hogy nekik 3-4 éve kisbabájuk van folyamatosan, mert mindig ezt mondják. Sőt még egy szennyvizes böhöm nagy kocsi is előttük szokott parkolni. De egy kis kutyaugatás rosszabb... :S

2009. szept. 7. 13:44
 15/29 A kérdező kommentje:
És akármerre megyünk, mindenaposak a kutyatámadások, beszólások. De azok csak úgy beszólnak, nem a kutya miatt. Ja amúgy szinte minden utcában van egy-kettő aki szólt már, ugyanazzal a szöveggel. Tehát tényleg ha másmerre megyek ott is kiengedheti a kutyát... ILyen Érd... :(
2009. szept. 7. 13:47
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy Érd "kirekesztetje", biztos "állatb*zi" vagy, és utálnak, megértem őket.
2009. szept. 7. 14:53
 17/29 A kérdező kommentje:

Hát ja... Sajnálom is, hogy pia, dorg, szex, buli helyett a kutyáimmal foglalkozok. Nem engem visz el a mentő a buliról és nem nekem kell aggódni, hogy lefeküdtem valakivel, ki lehet a gyerek apja, mert nem emlékszem... De rossz...

Mi közöd hozzá hogy szeretem az állatokat?? Nekem nagyobb sétálnibuli mint a hényadékomban fetrengeni! Szegényes lelkivilgáod lehet ha te nem szereted az állatokat és kevés eszed, ha nem látod meg, hogy nem neked szólt a kérdés. Amúgy meg a legtöbb ember odavan a kutyáimért, de csak hagyjanak, én csak békében szerenék sétálni.

2009. szept. 7. 15:07
 18/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a kutyák itt maguktól jönnek ki, mert rossz a kerítés, és a suhancok meg kisebbség és a részeg emberek szólnak be, igyanúgy ahogy mindneki másnak! Ez nem nekem szól! Engem csak az érdekel, hogy az a pár civilizálatlan ember ne fenyegessen.
2009. szept. 7. 15:09
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
"Hát ja... Sajnálom is, hogy pia, dorg, szex, buli helyett a kutyáimmal foglalkozok." -> Ezt kimondta neked, hogy én ezeket favorizálom? Na látod ezért utálnak, mert te sem vagy különb náluk, ha valaki nem ért egyet veled, akkor tuti drogos, piás, kurógép.....
2009. szept. 7. 15:45
 20/29 anonim ***** válasza:

nem jártam még érden, csak átutazóban busszal, de úgy tudom, hogy nem épp egy normális környék.

amúgy egyértelmű, hogy nem a kutyáddal van bajuk, hanem veled. A kutya csak egy gyenge indok, hogy beléd köthessenek, van rajtad sapka vagy nincs, tudod.

valamiért nem szeretnek ott téged. Tettél vmi bármi olyat ami miatt neheztelhetnek, v ilyesmi? Pl jelentettél már fel vkit a közelben vagy bármi, amiből kára származott vkinek? (ha persze egy tetteddel segítessz egy embernek, de ártassz vele 10 rossz embernek, pl ilyenekre is gondolok)

2009. szept. 7. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!