Legálisan lehetne valahol alkalmazni ha feltalálnám?
Figyelt kérdés
Az ötlet lényege egy ajtóba épitet erőtér lenne viszont csak annyit tudna hogy mindenkit kinyirna aki átakar haladni mikor bevan kapcsolva. Viszont lehet hogy pont ezért nem csinálták meg edig mert legálisan nem alkazmaható. Lene esetleg ojan alkalmazás a hol legális lene? És a szabadalmaztatáshoz szükésges a prototipus épitése vagy elég megtervezni egy tervező programal?
Teljesen illegális lenne, mivel közveszélyes! Azt a fickót is több év börtönre ítélték, aki áramot vezetett a saját kerítésébe, hogy megelőzze a gyümölcslopásokat. Ilyet és hasonlókat tilos tenni, hiszen sérti a jogos védelemre vonatkozó törvényes szabályokat.
Pedig az Országgyűlés képviselői bejáratába építve milyen jó helyen is lenne...
2013. febr. 6. 10:19
2/9 szántóvető válasza:
tudtam én hogy a Barátok Közt káros az emberi elmére.
Magyarorzágon nem, de vannak olyan országok, ahol simán. Viszont ha írásban szabadalmaztatnád, akkor valaki olyannal írasd meg, aki tud normálisan írni, különben körberöhögnek.
2013. febr. 6. 11:05
5/9 anonim válasza:
"És a szabadalmaztatáshoz szükésges a prototipus épitése vagy elég megtervezni egy tervező programal?"
Nem kell prototípus, de ez egy sci-fiken edzett agyú fantazmagória, tehát a Szabadalmi Hivatal úgy dobná vissza, mint a sicc. Amúgy nem legális, a védelmi eszköz nem lehet halálos.
2013. febr. 6. 21:06
6/9 anonim válasza:
Egyrészt ilyet még jó pár évtizedig nem fognak feltalálni az biztos.
Másrészt te biztos az életben nem fogod feltalálni, mert még helyesen írni se tudsz.
2013. febr. 6. 23:26
7/9 A kérdező kommentje:
A technikai része nem nehéz inkáb nehezeb azt elő asni hogy mege csinálta valaki . Ém sem vitatkozok menyire scifi őlet vagy csak ebe meg aba tér el filmekből technikai részének tudom honan lehet utána nézni .
2013. febr. 7. 08:23
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, az nem bonyolult dolog, hogy utánajárj, valaki szabadalmaztatta-e már az ötletedet. Egyszerűen a szabadalmi hivatalnak kell írnod, és kérned kell az ún. nemleges megállapítást (azaz azt, hogy adjanak igazolást arról, hogy az ötletedet még senki sem védette le). Az első válaszoló voltam.
2013. febr. 7. 08:46
9/9 A kérdező kommentje:
Csak ha mondjuk a rovar csapdákba vagy ijesmikbe alkalmazák már akor lehet nem érdemes neki álni .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!