Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért kell a kilakoltatásoknál...

Miért kell a kilakoltatásoknál kényszert alkalmazni?

Figyelt kérdés

Közművek elzárásával önként elmennének az ingyenélők, mivel víz, villany nélkül nem lehet lakni.

Ez nem lenne "humánusabb"?

2012. dec. 2. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert akiket én tapasztaltam és jelenleg is tapasztalok, szó szoros értelmében megnyitnák a gázcsapot és repülnénk mi normális lakók is

Inkább balhéznak, de nem kockáztatnak azzal hogy más is veszélybe legyen

20/F

2012. dec. 2. 20:08
 2/11 tetro ***** válasza:
A közműveket sem lehet elzárni. Puff. Megbukott a csodás eszmefuttatás. Következő?
2012. dec. 2. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Nézted a Naplót? Az durva volt, 6 évig nem fizettek semmit. Aztán meg csodálkoztak, hogy egy szakasz rendőr kíséri a lakatost és a végrehajtót, akik végül kalapáccsal törik át magukat az elbarikádozott (!) lakásba.
2012. dec. 2. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azután meg kiderült,hogy a férfinek volt egy lakása...
2012. dec. 2. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy humánusabb lenne, ott fagynának meg vagy halnának éhen, de el biztos nem mennének, mert az ember úgy gondolkodik, hogy "de legalább van fedél a fejem felett". Ellenben ha kilakoltatják, akkor azonnal elmennek, és azért az emberek nagy többségének van rokona vagy barátja, ahol meghúzhatja magát.
2012. dec. 2. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Én "humánusabb megoldásként" még jól el is veretném a rendőrökkel az ilyeneket, és utólag kifizettetném velük az elmaradásokat.

Én is albérlő vagyok, de nehogy már még az ingyenélőket védjük, mert nincs kedvük kiköltözni valaki más lakásából.

7/11 A kérdező kommentje:

Igen, néztem a Naplót.

Az is elhangzott a riportban, hogy a kilakoltatott férfinek van máshol ingatlanja. Akkor mit cirkuszoltak?

A gáz elzárása lehet balesetveszélyes nyilván, ha feszegetik, ezért én a víz és villany elzárására gondoltam, ami biztonságos és hatékony lehet.

8/11 anonim ***** válasza:

Csak az ivóvíz hozzáférést nem lehet szüneteltetni, a villany-, illetve gázszolgáltatás nem fizetés esetén kikapcsolható.

Általában azért kell, mert egyre gyakoribb a tilos önhatalom, azaz védik a lakásukat a kilakoltatásra váró egyének.

2012. dec. 2. 21:43
 9/11 tetro ***** válasza:
A moratórium hatálya alatt nem lehet. Előbb tájékozódik, aztán osztja az észt, így okos marad.
2012. dec. 2. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a naplós figura egy rendőr provokátor. Abból áll a napja, hogy odamegy a rendőrökhöz, és provokálja, számon kéri őket, vitatkozni próbál. Minden rendezvényen jelen van. A rendőrök körében ismert Hermán Péter, próbál a rendőrök zaklatásából megélni, mivel van neki egy ügyvéd ismerőse.

A youtubon utcafilmturbo néven van fent, és nagyon sok videója van, a rendőröket jogtalanul arccal, névvel, jelvényszámmal nyilvánosságra hozza.

Van másik ingatlana, 6 éve nem fizet semmit, és mindenféle vascsöveket vésett bele a falba, rongálva a más tulajdonát.

Többszöri felszólításra sem volt hajlandó elhagyni az ingatlant, többen segítettek ellenállni.

Emberileg sajnálom, aki utcára kerül, de jelen esetben ő nem kerül utcára, és az is kiderült, hogy szándékosan nem fizetett, pénze volt.

2012. dec. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!