Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megvertek cigányok ha feljelen...

Megvertek cigányok ha feljelentem őket mit kapnának?

Figyelt kérdés

Szórakozás utáni szombat hajnalban egyedül mentem haza felé elég sokat ittam de már félig meddig kijózanodtam amikor egy (kamara mentes) aluljáróban 2cigány rámtámadt egyik 3x a másik 1x megütött miközben azt kiabálták tedd ki a telót!

elég gyorsan jöttek az ütések a 4 ütés után tudtam csak reagálni mivel hátba támadtak visszaütöttem de nem találtam de annyira elég volt, hogy távol tartsam őket és miközbe azt kiabáltam azt nem kapjátok meg az első adódó alkalomnál kiszalatam az aluljáróba a cigók a másik irányba szalattak azonnal és felszívodtak!

Ugyan ezekkel a cigányokkal találkoztam össze jó egy órával ez előtt még a belvárosban gyanítom onnan követtek!

Ez a múlt héten történt de azóta akár merre megyek összetalálkozok velük ezért is kérdem a dolgot! Mivel cigányok hiába verem le őket jönnek 6000 és csak én járhatok roszabul...

2013. febr. 2. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hol történt az eset?
2013. febr. 3. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:
14%

Akkor még sem vagy olyan nagy bajnok ha levert pár cigány.

És ha thai box magyar bajnok vagy akk mivan?

A nagyok is hordhatnak maguknál önvédelmi fegyvert vagy nem, ja és lehet mit finomítani a technikádon ha éles helyzetben csődöt mondott .

Ez amúgy k*rva gáz, hogy az emberbe már minden hol bele kötnek már szórakozni sem lehet?

2013. febr. 3. 14:32
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Semmit nekik lehet.
2013. febr. 3. 17:15
 14/20 anonim válasza:
79%
aki azt írta, hogy gáz stb., azt valószínűleg még nem támadták meg. rohadtul nem tudod lereagálni hirtelen, nem számítasz rá, nem is érted mit akarnak, miért pont téged csesztetnek. ráadásul piásan ezt be kell szorozni 100-zal mert akkor aztán tényleg nem tudod mi a frász van.
2013. febr. 6. 18:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem így fogalmaztam te értelmi fogyatékos olvasd el még egyszer!
2013. márc. 19. 20:23
 16/20 anonim válasza:
89%
Otthon már rég divatnak kéne lennie a középiskolás és fősulis fiataloknak, hogy hétvégén össze verbuválódnak és mennek "cigányverésre" ... kikapcsolódásból - bosszúból, társadalom nevelési célzattal ! (a Londoner)
2013. szept. 29. 15:29
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén? Ha ebből valami ügy is lenne, akkor te rasszista lennél, ők meg több segélytkapnának, hiszen a Magyar Államnak kompenzálnia kell a kissebségek felé az ellenük elkövetett rasszista tolerációkat. Hogy hogy bizonyítják ellened. 1 ők cigányok te magyar, kiknek hiszenk, a becsületes munkában megfáradt cigányoknak, avgy egy rasszistának tituált magyarnak? 2. Ők többen voltak, többen tanuskodnak ellened. 3 Erre az egész procedúrára nem kerül sor mert nincs rá bizonyíték ,és mert a kinyomozására nincsen kapacitása se pénze a rendőrségnek. Csak önvédelmet tudsz alkalmazni, vagy bosszút, de a törvényre keveset.
2013. dec. 12. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, megmég annyit hogy a Jobbikra szavazol és akkor a 4 éves pályafutásuk alatt, jelentősen csökken MINDEN primitív bűnözés, és akkor sokkal kisseb valószínűséggel keveredsz eféle atrocitásokba, vagy ha igen, nagyobb esélyel tudsz tenni valamit jogi úton.
2013. dec. 12. 21:01
 19/20 anonim ***** válasza:
20%
A halálbüntetés arról szól hogy embereket ölünk akik gyilkolnak mert az emberölés csúnya dolog. Tehát szerintem ez nem megoldás kedves 7.
2014. márc. 6. 13:54
 20/20 anonim válasza:
Életfogytiglant xdddd
2021. ápr. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!