Ez bűncselekmény?
Elhűlve olvasom, ma az egyik kérdésnél, EZT A "csodálatos " írást és felmerült bennem, hogy hány embert is vádolhatott meg üldözési mániával, amikor cselekedett nekik ezt azt.Lényegtelen szerintem, hogy kinek javasolja, és miért, hanem maga a cselekmény és annak lerázása a lényeg-szerintem.
"Figyelj! Jó nagy adag hashajtó az ételébe-italába, és csak az övébe, aztán két napon keresztül mással lesz elfoglalva, nem veled. Ha azután sem hagy békén, négyszemközt kérdezd meg, szeretne-e még két napot wc-n tölteni. Garantált hatás. Ha be akar mószerolni, csak nevesd ki, és vádold üldözési mániával. Ja, a nyomokat tüntesd el, és mosd el utána az edényeket is!"
Nem patkánymérget írt. Te ezt komolyan gondolod? Számtalan ember írogat itt a neten, néha fiatal lányok képei alá, hogy hogyan erőszakolnák meg őket. Nyilván az életben pont ezek a gép előtt ücsörgő "kockák", akik sosem mernének ilyet tenni és csak tátott szájjal néznek egy akármilyen szende lány előtt, meg se mernek szólalni.
De ezek szerint őket is be lehetne jelenteni, nem?
Többről is ki tudnám deríteni, kicsoda.
Már azt hittem, te vagy az a nő a kérdésben, a "mostohaanyuka", ezért rágtál be így. :P
10
A felbújtás az egy plusz kategória.
Pont tegnap volt a TV-ben az a meggyilkolt kiSgyerek. A felbújtó általában többet kap, mint a felbujtott.
Nem ez nem bűncselekmény. Ha nem hiszed el hívj fel egy rendőrt.
Ahogy írták ez csak buzdítás mintha adná alá a lovat de semmi több.
12
Már nem az van a net-en mint régebben, hogy azt irsz le amit akarsz.Tévedés.
16
Bocsika, de egy egészséges lelkű emberben egy ilyen "ötlet" fel sem merül-ahogy a kockáknál sem.
Szerintem túlkomplikálod ezt az egészet, ez alapján tényleg több millió ember rács mögé kerülhetne.
ilyen f@szaságokért...
Azt a sok barmot mind nekünk kell eltartani így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!