Ez bűncselekmény?
Elhűlve olvasom, ma az egyik kérdésnél, EZT A "csodálatos " írást és felmerült bennem, hogy hány embert is vádolhatott meg üldözési mániával, amikor cselekedett nekik ezt azt.Lényegtelen szerintem, hogy kinek javasolja, és miért, hanem maga a cselekmény és annak lerázása a lényeg-szerintem.
"Figyelj! Jó nagy adag hashajtó az ételébe-italába, és csak az övébe, aztán két napon keresztül mással lesz elfoglalva, nem veled. Ha azután sem hagy békén, négyszemközt kérdezd meg, szeretne-e még két napot wc-n tölteni. Garantált hatás. Ha be akar mószerolni, csak nevesd ki, és vádold üldözési mániával. Ja, a nyomokat tüntesd el, és mosd el utána az edényeket is!"
3-as válaszoló az adott kérdésnél
Szerintem is egyébként bűncselekmény, még pedig BTK-s.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez nem bűncselekmény!
Ha ezzel egy rendőrhöz odaállítasz kiröhög.
5
Ezzel nem baby. Ezt az illetőt mentettem, a hozzászólását is.Sejtem, hogy ki lehet és ez bukta számára.
Ilyen az amikor valaki magas pacin csücsül.
A rendőrség ezt félválról nem fogja venni, ugyanis az aki egy ilyet leír, és mondjuk nem hashajtót tesz bele a kajába, hanem patkánymérget, az már gyilkosság. Mert ez az ember beteg-szó szerint elmebeteg-aki egy ilyen cselekményre buzdit bárkit iS, bármivel kapcsolatban is.
6
Lényegtelen. Nem ismerem azt a családot akinek ezt javasolta ez a némber.
De ő most csak egy hülye választ írt nemde??
Semmi mást csak írt egy hülye választ.
Rengeteg ilyen választ írnak itt, hogy nírd ki meg stb meg így meg úgy.
Nem értem a problémádat pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!