Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem számít bűncselekmények, ha 19 évesen csak ismerkedek egy 13 éves lánnyal?
Tudom, most jönne az hogy beteges vagyok, meg stb..de csak beszélgettünk eddig. :D Igazából amikor először beszélgettem vele, azt hittem van vagy 17 éves, mert olyan érett a kiscsaj. De amikor megtudtam hogy 13, akkor én is nagyot néztem. xD
De a kérdés az, hogy az nem számít semmilyen szabálysértésnek vagy akárminek, ha csak ismerkedünk, vagy sétálunk meg ilyenek? Mert nem is akarok többet tőle, mert várok míg 14 lesz. Közben igazából beszélgetek korombeli csajokkal, szóval élem a normális életet, csak most ezzel a csajjal is beszélgetünk, és nagy gáz lenne ha találkoznánk?
Ja és azt sem vágom, hogy a csók az számít-e bűncselekménynek a mi esetünkben (én 19, ő 13)? Mert ki ezt mondja, ki azt. ://
Ja és ne gondoljon senki pedofilnak, nem vagyok az, mert volt idősebb barátnőm is! :P
Köszi a válaszokat, és tényleg normálisan :D
hogyha csak beszélgettek az nem baj.
én úgy tudom csak az bűncselekmény ha lefekszel vele
A hatályos törvények alapján a 14 év alatti személlyel szexuális kapcsolat nem létesíthető, még a lány, vagy szüleinek beleegyezése mellett sem! Még ha egy 15 éves fiú is fekszik le egy 14 éves lánnyal, azt is büntetik. Persze elnézőbbek, mintha a fiú 20 év körüli mondjuk.
14 év felett a partner beleegyezése szükséges.
Ha 14 év alattival egy 18 év alatti férfi létesít szexuális kapcsolatot, az megrontás, ha a férfi 18 éven felüli, akkor fajtalankodásnak számít (súlyosabban büntetendő).
A csók nem számít szexuális együttlétnek, de vigyázz, mert a petting már az. Tehát mellek, nemi szerv fogdosása is már büntetendő egy 13 éves lánnyal.
Ha csak barátkoztok, annak semmi akadálya, a csók sem teljesen egészséges mondjuk egy 13 éves gyerekkel. Akármennyire is ágálsz ellene, ez már egyfajta pedofília.
köszi a gyors válaszokat ;)
nem is tervezek vele semmi komolyabbat egyenlőre :D és igaz, lehet ott kellett volna hagynom egyből, de mivel olyan jól el tudunk beszélgetni a mai napig, mint egy korombelivel :D és cirka fél éve megismertem már :))
és akkor a csókkal mivan? az nem számít bűncselekménynek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!