Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megtalálni életem pasiját. Nem ismertek valami könyvet? 21/L (ne árasszatok el privikkel, kösz de nem ismerkedek itt)
Google + keresőszó.
Ha erre is képtelen vagy, ne akarj kapcsolatot...
Testbeszéd c. könyvet tudom neked ajánlani, az már 1 kiinduló pont hogy tudod mit akar mondani a testével... Nézz utána a googleban egyébként, sok ilyen könyv létezik..
17/F
Mindegyik életed pasijából lesz életed csalódása. Ezek nélkül esélytelen megtalálni a nem életed pasiját, viszont akivel le fogod tudni élni akár az egész életed....
Eszembe sem jutna leprivizni...tudod, van aki még neked is túl jó lenne. Üdv.
az elmélet olyan,
mint az étel ami ronda,
de magából az isteni,
illatokat ontja.
a gyakorlat olyan,
mint a műanyag növény,
kívülről szép, feszes,
de az íze görény.
külön a kettő nem sok,
de tény, hogy nem is kevés.
a szerelmi bánatra meg,
jó gyógyír az evés.
az én tanácsom az,
kérdező, kedves,
a pasik gatyája,
nem a lélektantól nedves.
Erre a könyvek nem jók!
Ezt végig kell zongoráznia mindenkinek.
Attól hogy egy könyvet elolvasól erről , attól még nem leszel tapasztalt, és nem fogod észrevenni, hogy ki az akit komoly szándék vezérel, és ki az aki csak szexre fog hajtani.
Amit elolvasol egy könyveb h így meg úgy...azt meg is kell tenni, és megtenni nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!