Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki Magyarországra akar...

Ha valaki Magyarországra akar rendelni neten 1 doboz coca teát, az legális?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 13:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hali

Ez engem is érdekel.:) Honnan rendelsz ilyen coca teát és mennyibe kerül összesen?:D

2013. jan. 30. 19:49
 12/12 SimonTheSorcerer válasza:

Félelmetesen tudatlan és pontatlan válaszok vannak itt. Remélem senki sem került börtönbe amiatt a butaságok miatt amiket itt mondanak....

Illegális, börtön jár érte, már kaptak is egy páran, onlien rendelték, it egy példa:

[link]

És itt a jog háttér is ha valakit érdekel (de úgyse fogja senki elolvasnia száraz hosszú törvényt, de illegális, feketén fehéren itt van, kokainra vonatkozó törvények vonatkoznak rá ):

[link]

Remélem senki nem rendelt, én is majdnem rendeltem megörülve, hogy legális de hála istennek utánanézek mindig ah erről az oldalról jön az info, hiszen nagyon gyakran rossz...

2021. márc. 17. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!