A Salvia Divinorum legális jelenleg?
Figyelt kérdés
Ha palántát tartok otthon vagy ha csak a szárított levelét?2013. jan. 13. 19:22
2/7 anonim válasza:
Aszeretett dijáznerdrogok miatt az áprilisban létrehozott ún. C-listás új tudatmódosítók közé került az ibogainnal együtt pedig mióta világ a világ létezik mindkettő. Egyes webshopokból rendelhetsz, vagy civilizáltabb országokba megvásárolhatod.
3/7 anonim válasza:
leveleket meg nem szívnék mert nem tudsz egyszerre annyit elszívni hogy átlépje a küszöbdózist. 0,2g 20x kivonatból már megbassza a fejdet pipából :DP levélből meg valamilyen oldószerrel tudod kiszedni a hatóanyagot de én nem szórakoznék vele.
4/7 anonim válasza:
Sajnos tavaly március óta nem. Elvileg a tartása, szívása legális, csak eladni tilos, szóval kb. senkitől sem tudsz venni.
Egyébként nem értem, hogy miért tiltották be, mert ha valami, akkor a Salvia sem kárt nem tesz benned, de még függőségről sem hallottam(és amilyen "aromája" van, nem is tudom elképzelni)
5/7 A kérdező kommentje:
akkor tartani legális csak eladni nem?
2013. jan. 14. 22:16
6/7 anonim válasza:
Igen, én így emlékszem. Ez kb. 90%, szóval ellenőrizd le azért. Lehet, hogy azóta változott ez is. Én elcsesztem, mert akartam venni üzletben, de elhúztam az időt, és mire rászántam magam, már be is tiltották.
7/7 anonim válasza:
Újabb hatalmas baromság,hogy betiltották
Semmilyen káros hatását nem mutatták ki,rákattanni sem lehet,nem értem mi értelme a tiltásnak,tiltsák be a cigit meg a piát is,sokkalta veszélyesebbek
Kár hogy olyan emberek hozzák a törvényeket,akiknek halvány lila fingja sincsen a dolgokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!