A marihuána miért nem legális? Mi történne ha úgy kezdenék el gyártani a füves cigit, mint egy átlagos doboz cigarettát? Kinek és kiknek az érdeke, hogy az emberek ne szívjanak?
Az emberek csak a drogot látják benne -nagyon másról nem tudnak ,pedig kutatták és hihetetlennek tünő eredményeket értek el vele pl a gyógyításnál -fájdalomcsillapítás de halálos betegségek esetén is bevált -szóval kinek az érdeke ???????????
Azért ne a Borsot tekintsük hiteles forrásnak.
A THC valóban hatékonynak bizonyult a kemoterápia mellékhatásainak csillapításában, de a rákot nem gyógyítja, itt sem arról lehetett szó.
Amúgy pedig azért, amiért iszlám országokban az alkohol nem legális. A hagyományok miatt.
Nem csak a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, hanem krónikus fájdalmak csillapítására és tüdőbetegségeknél hörgőtágításra is nagyon hatásos. ( én nem a Borsból szerzem be az információimat)
Hogy miért nem legalizálják? Ezen el lehetne vitatkozni, vannak érvek pro és kontra. Ha a teljes legalizálással nem is értek egyet, azt én sem értem hogy orvosi célra miért nem használják többet, hiszen kevésbé terheli a májat, mint a gyógyszergyárak által előállított kemikáliák, sokkal kevesebb mellékhatása van és normál fogyasztás esetén nem okoz függőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!