Apámat ki lehet tenni a házból, ha meghalt édesanyámé volt, mikor az öcsém is nagykorú lesz?
A ház édesanyám nevén volt, mi örököltük. Öcsém márciusban lesz 18, de még középiskolában tanul.
Apámmal házasok voltak, van valami joga vagy kitehetjük akkor is ha nincs hova mennie? Nincs haszonélvezete ugye? Nem számít hogy öcsém még tanul?
Sajnálom hogy nem férünk bele a családi képről alkotott álomvilágodba. Ez van, én sem hányok cigánykereket örömömben.
A kérdést normálisan tettem fel, összegeztem az infókat.
Nem akarunk vele élni, gyakorlatilag már nem is élünk szinte mindketten a barátnőinknél lakunk. Csak azt hittük, ha betölti a 18at öcsém akkor megoldódik a helyzet, és ott élhetünk nélküle.
Érdekes helyzet.
De mint írtam nem kell kitegyen, nem lakunk otthon, csak azért néha hazamentünk. Na mindegy.... csak felesleges volt az összes dolog amit csináltunk otthon, meg féltünk hogy lelakja. qrva jó.
Eljön az idő, amikor ti is apák és anyák lesztek.
Kívánom, hogy ne ismétlődjön meg ez veletek.
Látom a víziót, hogy a gyerekeitek arra várnak, hogy mikor vethetnek benneteket is a szemétre.
Nem véleményt kértem, hanem jogi tanácsot.
Ha olyan nyomorék leszek mint az apám, akkor remélem valaki agyonver még mielőtt gyereket csinálnék.
De nem leszek olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!