Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki számít a szemetekbe pedofil...

Ki számít a szemetekbe pedofilnak?

Figyelt kérdés

Úgy tudom (jól tudom?) 14 éves korig büntethető.

De ha egy 50-60 évessel összejön egy 20 éves, akkor a férfi pedofil hajlamú?

Van olyan, hogy a lány kezd ki vele, a férfi hagyja, de olyan is, hogy a férfi kezd ki a lánnyal aki vagy hagyja, vagy nem. Ha nem, akkor mit tud csinálni, a rendőrségen nem jelentheti fel?

2013. jan. 18. 16:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

A pedofília egy orvosi kifejezés, aminek ebben a rovatban semmi keresnivalója.

Az a pedofil hajlamú, aki pubertás előtti gyermekek iránt élvez szexuális vonzalmat. Nehéz belőni, de kábé 10 és 14 között van az átmenet.

Azt a 60 éves faszit aki összejön egy 20 éves csajjal úgy nevezik, hogy mázlista.

Állítólag Kodály Zoltán úgy kérte meg utolsó felesége kezét: "Hölgyem, szeretne az özvegyem lenni?"

"Ha nem, akkor mit tud csinálni, a rendőrségen nem jelentheti fel?"

Nem is értem a kérdést. Ha olyasvalaki kezd ki veled, aki nem tetszik, akkor nemet kell mondani. Ennyi.

2013. jan. 18. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:

#9-asnál a pont.

Azért Gábor Zsazsa és Zalatnay Cini is tudna mesélni. :)

2013. jan. 18. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!