De ha egy 50-60 évessel összejön egy 20 éves, akkor a férfi pedofil hajlamú?
Van olyan, hogy a lány kezd ki vele, a férfi hagyja, de olyan is, hogy a férfi kezd ki a lánnyal aki vagy hagyja, vagy nem. Ha nem, akkor mit tud csinálni, a rendőrségen nem jelentheti fel?
ha 50-60 éves van 20 éves csajjal,azt nem tartom pedofil dolognak,hanem sziplán undorítónak.
Pedofil dolognak azt tartom mikor egy 22-28 éves srác van együtt egy 13-15 éves csajjal.. Nem igaz h nem talál a korának megfelelő csajt
2013. jan. 18. 17:02
2/12 anonim válasza:
1es. Egy 22 éves fiú egy 15 éves lánnyal azért még elmegy.
Az sem pedofília amit a Kérdező feltett. Inkább tényleg undorító.
2013. jan. 18. 17:05
3/12 anonim válasza:
1es vagyok.. a 22 éves srác 15 éves csajjal elmegy,de pl 25 már sztem elég gáz...
egy ismerösösm 22 éves fiu és 13 éves lánnyal van együtt,a csaj most lesz 14... elmondásuk szerint szex nem volt még köztük... de akkor is... nem igaz nem talál magának nem kislányt...
2013. jan. 18. 17:07
4/12 wartburg353s válasza:
20 éves lány már felnőtt nő. És ha nem akarja, hogy kikezdjenek vele, valószínű, hogy meg tudja akadályozni. Ha egy férfi zaklat egy nőt, tudtommal azt föl lehet jelenteni, függetlenül attól, hány évesek a szereplők. Csak nem pedofíliáért.
2013. jan. 18. 17:08
5/12 anonim válasza:
Szerintem pedofil az, akinek pont a gyermekiség kell (mert mindegy nekik, hogy kisfiú, vagy kislány). Ha egy férfi mindegy (milyen idős) a nőies vonalakra izgul, az nem pedofil, még akkor sem, ha nagy a korkülönbség (ennek ellenére nem tartom helyesnek). Egy 14 éves lány még gyerek, de már nézhet ki nőiesen, ugyanakkor egy 7 éves gyerekben semmi sincs ami egy egészséges embert szexuálisan vonzana. Az állatvilágban sem vonzza a nem ivarérett állat a többi állatot. Kölyöknek tekintik. Az egészséges emberrel is így van ez.
2013. jan. 18. 17:08
6/12 anonim válasza:
#5-nek: pl több majomfajnál is megfigyelték már, hogy még teljesen éretlen nöstényeket ("gyereklányokat") dugtak meg.
2013. jan. 18. 17:14
7/12 anonim válasza:
Pedofil az, akit a serdületlen (másodlagos nemi jegyeket nem mutató) gyerekek vonzanak, izgatnak.
És nem, Kérdező, aki egy 20 éves nővel jön össze, az még véletlenül se pedofil, akkor se, ha 102 éves... itt az ösztönélet betegségéről van szó, arról, hogy mi jelenti az illetőnek a szexuális ingert... ami átlagos esetben ugye az ellenkező nem serdült, tehát elvileg szaporodó-képes egyede.
2013. jan. 18. 17:26
8/12 anonim válasza:
Már megint ez a hülyeség. Aki nőies, koraérett 14-16-18-20 évesekre izgul, az nem pedofil. Hihetetlen, hogy ilyeneket el kell magyarázni embereknek. Az a pedofil, aki a gyerekekre izgul, pl. 8 évesekre, vagy mit tudom én. Semmi beteges nincs abban, hogy egy 50 éves férfinak tetszik egy 20 éves lány.
2013. jan. 18. 17:48
9/12 anonim válasza:
Eddig minden válaszoló úgy vette, hogy fiatalnő/idősférfi.
Összebeszéltetek, vagy NEMI DISZKRIMINÁCIÓ?
2013. jan. 18. 20:07
10/12 The Vault Dweller válasza:
Elhangzott már a jó válasz: a pedofil az, aki kifejezetten a fejletlen, kisgyerek testű és küllemű lányokra-fiúkra izgul - akik ugye legtöbbször valóban gyerekek, a nemi érésnek a közelében sem járnak. Ha valaki megránt egy jól fejlett, 13 évest, aki úgy 16-17-nek néz ki, és ivarérett az szinte teljesen biztos, hogy nem pedofil, hiába mászott rá egy 13 évesre (attól függetlenül úgy lecsukják, hogy jujj, és helyesen is teszik) hisz egy nemi érés nagy részén átesett személyben aligha a gyereket látta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!