Oda kell hogy adjam a gyerekemet? (bövebben lent)
Már két éve külön élek a volt páromtól! Van egy közös lassan 2 éves fiunk.gyerek elhelyezi pert indított,amin természetesen meg sem jelent! Természetesen a gyermek nálam maradt!A tárgyalás végén a Bírónő közölte hogy két hetente hétfőn láthatja a gyereket 2 óra idejig!!! Hát ez hogy ? (nem azért vagyok itt)
Már két éve lassan hogy nem is nagyon látja ,nem érdekli!!!A gyerektartásomat is az államtól kapom,mivel azt sem hajlandó fizetni!!
Ma jönne a gyerekhez !!De nem fogom odaadni !!!
Mire számíthatok?
" Ma jönne a gyerekhez !!De nem fogom odaadni !!!
Mire számíthatok? "
szerintem 2 pofonra.....
Az 1,-nek!
Valamit nagyon félreértettél!
Az illető "apa" lassan 2 éve nemigazán látta a gyereket ! Nem azért mert én esetleg tiltom tőle hanem nem érdekli!!
nem vesz róla tudomást,sem anyagilag sem érzelmileg nem támogatja!! A nővéreméknél lakom azóta!
Egy sz@r ember!!
Két pofonra!!! szerintem el sem jön! Úgy mint a tárgyalásra!
Nem fogom odaadni egy számára idegen embernek!
Semmilyen kapcsolata nincs a gyerekkel! és nem miattam!
ha ennyire nagy tetű a pali, akkor miért k*rattad magad le vele? te is érdekes nő lehetsz...
ha bírósági végzés van, oda kell adnod a gyereket, hogy te mit gondolsz, az jelen helyzetben irreleváns
Tisztelt cheeky_bugger !
A kérdésem nem ez volt! Értelmes választ vártam volna értelmes emberektől.
hogy ha nem adom oda mi történhet!
Nem akarom ecsetelgetni a multat," sajnos " megtört ami megtörtént! (korábban minden szép és jó volt vele).
itt a pici fiam ,és vele szeretnék törődni!megadni mindent amit csak tudok,és a multat elfeledni.
A nővéreméknél lakom idestova 2 .ik éve, nagyon szeretnek minket és nagyon büszke vagyok a nővéremre és a családjára amit értünk tesznek.Soha nem tudom nekik meghálálni!
mielőtt jönne a vádaskodás hogy miért vagyok ott! Mert nincs hová mennem a szüleim már meghaltak,és nekem csak ő van.
Különben nem jött el!!!ahogy sejtettük!
szerintem arra, hogy akár büntetést kell fizessél
hol a jó francban voltál, amikor a bíróság döntött?
miért nem sírtad ki, hogy csak a te lakásodon láthassa, vagy csak a te felügyeleted mellett, vagy vagy csak hivatalos felügyelet mellett (vannak gyámhivatali szobák kialakítva, ahol a gyerekkel találkozni lehet felügyelet mellett.)
15.15 -nek
Végül is nem jött el ahogy sejtettük! Ő egy ilyen "ember"
Csak azt nem értem hogy a tárgyalás a gyerekelhelyezésről szólt nem a láthatásról!
A T.bírónő mégis úgy döntött hogy kéthetente hétfőnként két órára láthassa! Holott az "apa" meg sem jelent!
Ezzel is bizonyítva mennyire odavan a gyerekért SEMENNYIRE!
nEM AKAROM HOGY A GYEREKET ÖSSZEZAVARJA HISZ SZÁMÁRA IDEGEN NEKI AZ AZ EMBER.
soha nem lesz idegen, mert a vér szerinti apja
joga is lesz hozzá
rajtad is múlik, mennyire neveled ellene
tényleg minden szép volt? hogy ment tönkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!