Hany ev munkaviszony kell az angol nyugdijhoz?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 23:03
1/10 anonim válasza:
65 év, munkaviszony akárcsak otthon Magyarországon.
2/10 anonim válasza:
És ez miért jó amikor sokan 60 éves kor előtt meghalnak? az mind nyereség az államnak
4/10 anonim válasza:
60 év munkaviszony?! Szóvakb.a születése pillanatától. Na, én erre befizetnék. Az is igaz, hogy már olyan magasra emelik a nyugdíjkorhatárt, hogy ez ember lehetőeg ne nyugdíjba menjen, hanem a temetőbe vegye az irányt.
5/10 anonim válasza:
A 65 az korhatár ti észlények, nem a dolgozó évek száma.
6/10 anonim válasza:
Magyarországon nem 65 év munkaviszony kell! 88 évesen mennék nyugdíjba. 40 év munkaviszony, de most fog változni.
7/10 anonim válasza:
első vagyok.
Gyengébbek kedvéért. 65 éves korban mennek nyugdíjba az angolok, és onnantól nyugdíjasok. Akárcsak itthon kint is olyan 35-40 év bejelentett munkaviszonyt várnak el.
8/10 anonim válasza:
első vagyok. Most olvasom hogy rosszul írtam. De reméltem felfogjátok hogy 65 éves korban mennek nyugdíjba és nem 65 év munkaviszony kell..
9/10 anonim válasza:
Angliában minimum 20 év ledolgozott idő után jár a minimál nyugdíj. A teljes nyugdíj pedig 40 év ledolgozott idő után. Azonban érdemes megtakarítani a nyugdíjas évekre, mert az állami nyugdíj nagyon kevés a megélhetéshez.
10/10 The Vault Dweller válasza:
Jól mondja az előző. A teljes állami nyugíj 105-110 font hetente, ami azért elég gyér (bizony, sok magyar nyugdíj ennél magasabb) úgyhogy nem árt rá félrerakni. Bármelyik bankban nyithatsz nyugdíjpénztárat, ahova időnként félrerakhatsz pár fontot. Érdemes meglépni, mert az NYP-ba befizetett összeg 20%-át visszakapod az adódból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!