Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor fékezik meg őket?

Mikor fékezik meg őket?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 3. 14:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
47%

"ha cserébe bebizonyítod, hogy több százezer késelést követnek el évente cigányok. Na, kezdjük? :)"

Nem tudná mert ezt nem tartják nyilván. Ilyen statisztika Kádár óta nincs gondolom. De ez még nem jelenti azt, hogy neked lenne igazad!

2013. jan. 3. 18:37
 32/45 tetro ***** válasza:
36%
Akkor még egyszer kérdezem. Honnan jön a 80%-os adat?
2013. jan. 3. 18:38
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

"A cigánybűnözés kifejezést hol hallottátok tíz éve?"

Kádár alatt is beszéltek ilyesmiről. Akkor még "nevén nevezték a dolgokat".

Mit gondolsz, a pár éve még mocskolódó kanadaiknak, franciáknak miért lett elegük már belőlük?

2013. jan. 3. 18:39
 34/45 tetro ***** válasza:
És mióta nem használjuk a kifejezést, és miért nem? Tippeljetek.
2013. jan. 3. 18:40
 35/45 anonim ***** válasza:

"Akkor még egyszer kérdezem. Honnan jön a 80%-os adat?"

Én nem tudom honnét. Mivel nem én hoztam elő, hanem más, tőle kérdezd! Amúgy meg a kérdésre válaszolj, ne terelj!

2013. jan. 3. 18:41
 36/45 anonim ***** válasza:

"És mióta nem használjuk a kifejezést, és miért nem? Tippeljetek."

Amióta nem lehet nevén nevezni a dolgokat! :D Engem meg az egy cseppet nem érdekel. :)

2013. jan. 3. 18:43
 37/45 anonim ***** válasza:
46%

"Kezd el te! Vajon te alkalmaznál olyan "munkaerőt" ami a szemedet is kilopná ha nem figyelsz? Vagy amelyik képzetlen?"

Alig 4 válasszal előtte kifejtettem. Vagy lehet, hogy ezen a két mondaton 3/4 órát kellett gondolkodni? Azokat a cigányokat valószinűleg előbb alkalmaznám, mint téged. Hozzáteszem: színesfémmel dolgoznak, amiből még nem tűnt el soha. Mindezt otthon, felügyelet nélkül. Ha hiszed, ha nem, sok nálad értelmesebb van köztük is. Ha esetleg nem lenne tiszta: ezzel nem azt mondom, hogy ők milyen nagyon értelmesek.

2013. jan. 3. 18:51
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy lehet, hogy ezen a két mondaton 3/4 órát kellett gondolkodni?"

Nem tudom mire célzol, amikor én most kapcsolódtam be a témába, de hát ettől jobban érzed magad akkor leked rajta.

"Azokat a cigányokat valószinűleg előbb alkalmaznám, mint téged."

Alkalmazd engem nem érdekel, ha ez neked jó, én nem vagyok ráutalva a "te munkádra"! :D

2013. jan. 3. 18:55
 39/45 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy én meg nem adnék a kis kedvenceidnek munkát, de neked sem az biztos! :)
2013. jan. 3. 18:58
 40/45 anonim ***** válasza:
66%

tetro:

Ne a statisztikán lovagolj, mert ilyen nincs. Nem létező dolgokról meg értelmetlen lovagolni.

Az is egy teljesen felesleges dolog, hogy a kifejezéseken rugózol. A cigánybűnözés fogalmat azért használják, mivel így az emberek egyből tudják, hogy milyen típusú bűncselekményről van szó: vagyonellenes bűncselekmények, hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság stb. Viszont sokszor és sokan elmondták már, hogy ez nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző.

Felőlem aztán nyugodtan használhatod a magyarbűnözés kifejezést is, engem aztán nem zavar. Én nem vagyok bűnöző, innentől kezdve kicsit sem érdekel a dolog. A cigánybűnözés kifejezés is azokat zavarja, akik tudják, hogy van igazság benne. Definiáld nyugodtan, mit értesz magyarbűnözés alatt, és terjeszd el a magyar médiában és közbeszédben. Sok sikert hozzá!

2013. jan. 3. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!