Mikor fékezik meg őket?
"A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy a magyar ugrott bele nyolcszor a késbe."
Még a végén igazad is lesz!
Az egyik korábbi kérdésnél linkeltek egy cikket a kedvenc kurucinfótokról, ezt: [link]
Egy idézet az oldalról:
"A két áldozat két élsportoló, egy MMA- és egy ökölvívó magyar bajnok, akik a barátaim, és egy WC-használaton durrant ki az egész... A retkes genyók bementek, és mivel tele volt a WC, meg lettek kérve, hogy várjanak egy kicsit... Ekkor kezdődött a pofozkodás, amiben a sportolók jobbnak bizonyultak. Hamarosan előkerült több kés, mert kb. 40 féreg nem bírt 15 élsportoló kemény sráccal..."
Az, hogy garázdaság, meg testi sértés, az mond valamit?
Tero szerint nicns cigánybűnözés, azt látom.
Jer édes fiam, itt Szabolcsban szívesen látunk, csak tartsd be az esti szabályokat. Lassan olyan lesz ez a megye, meg BAZ, mint Dedroit, vagy Bronx.
"Tudod amikor egy magyar kirabol egy bankot, akkor sem a magyarok rabolják ki a bankot, hanem egy ember. Nem tudom ezen mi olyan nehezen érthető."
Nem azt állítottam, hogy minden cigány állat. A társadalomtudományok szerint megengedhető általánosított megállapítás, ha elég nagyfokú elemszámra igaz az állítás.
Senki nem gondolja, hogy minden német tömeggyilkos lett volna a második világháborúban. Mégis a kérdés az volt, hogy mikor fékezik meg a németeket,
A cigánybűnözés kifejezés tudományosan megcáfolt tényeken alapult. Ezért nem használjuk 82 óta hivatalosan sehol. 2008 előtt a magyar közbeszédben nem is használta senki...
Egy késelésért pedig több százezer embert okolni... Több mint demagóg.
"Egy késelésért pedig több százezer embert okolni... Több mint demagóg."
Te még mindíg nem érted! A többszázezer nagyrésze ugyanezt tette volna!
NA, EZ A BAJ!
Én nem szeretném, ha bármelyikőtök bűne miatt azt mondanák én is bűnöző vagyok. Azért mert Magyarországon a többség adót csal, attól én nem vagyok adócsaló.
És ha cigány lennék, rohadtul igazságtalannak érezném, hogy évi néhány száz gyilkossági kísérlet miatt gyilkosnak tartsanak több százezer másik cigánnyal együtt. Sőt, azt gondolnám, beteg ez az ország, és nem a cigányság miatt.
"Majd ha munkát adsz nekik."
Adok én annyit hogy bele gebednek. Csak ilyenkor mindig fejvesztve menekül mind.
"Hol van ez a több százezer késelgető cigány?"
Gyermekem van egy hely, melyet úgy hívnak a nyílt utca. Ha egyszer arra vetemednél hogy ki menj oda, hidd el egytől egyig, mind meg fogod találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!