Mikor fékezik meg őket?
2013. jan. 3. 14:10
1/45 anonim válasza:
"Mikor fékezik meg a cigányokat?"
KI? Vagy megfékezzük őket mi, vagy senki!
És még ezek után törvényellenes az önbíráskodás....
2/45 anonim válasza:
Nem tudom mi a probléma. A magyarokat ki kell ölni, ez köztudott...
4/45 anonim válasza:
15:00
Igen, a késelős előember is nyilván a munkahiány miatti elkeseredésében szúrt nyolcszor... Egyébként te miért nem adsz nekik? Biztosan hálásak lennének.
5/45 anonim válasza:
Se A Fidesz, se az MSZP sem mer/akar ellenük tenni semmit, mivel már jelentős szavazótábornak számítanak.
6/45 tetro válasza:
Szerintem itt nem a cigányok késeltek, hanem egyetlen ember. Vagy kettő. Mindenesetre biztosan nem a cigányok...
7/45 anonim válasza:
Nem, minden bizonnyal nem a cigányok. Ők egyáltalán nem olyanok...
tetro, nem röhögöd el magad, amikor ilyeneket írsz?
8/45 anonim válasza:
Már négy kérdés van arról a nyomorult késelésről. Nem unjátok még? Ráadásul el is kapták a tettest.
9/45 A kérdező kommentje:
"Szerintem itt nem a cigányok késeltek"
Közben kiderült, hogy a magyar ugrott bele nyolcszor a késbe. De nem sikerült meghalnia. Úgyhogy majd, ha felépült, megint le kell mennie belekötni 1-2 cigányba.
2013. jan. 3. 15:20
10/45 tetro válasza:
Tudod amikor egy magyar kirabol egy bankot, akkor sem a magyarok rabolják ki a bankot, hanem egy ember. Nem tudom ezen mi olyan nehezen érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!