Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti ezt a mobilszolgáltató?

Megteheti ezt a mobilszolgáltató?

Figyelt kérdés

16 éves korom óta van telefonom, először féltégla méretű, most az egyik legalapabb, sima Nokia,a típusa mindegy is, nem okostelefonról van szó.Eleinte Dominó kártyás voltam, majd, miután saját keresetem lett, és szüleim is látták, hogy nem vagyok hülye, tehát nem csinálok sok tízezres számlákat, előfizetéses lettem. Fizettem a számlákat korrekten, határidőre, ahogy kell. Egyetlen egyszer felejtettem el,szeptemberben, emiatt fizettem is szeptemberben büntit(késedelmi pótlékként asszem talán egy ezrest). Befizettem. Korrektan, időre, sőt, határidő előtt két nappal

Erre ma küld a szolgáltató egy sms-t(pff!), hogy a cég,aminek dolgozom(és aminek egyébként apám az egyik volt vezetője), az apám utódjának(nevezzük Misinek) tudta nélkül megszüntette az én mobilszámomat, és egyetlen lehetőségem van, új számot venni, amit megtehetek a központjukban - persze pénzért.

Most komolyan gondolják, hogy 3000 embernek írjak e-mailt vagy sms-t arról, hogy ez és ez lett az új mobilszámom?

Lehet valamit tenni?

2012. dec. 28. 17:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

"a telefon egy ideig anyu kolléganőjének nevén volt dominósként... "

Irreleváns.

A telefonszám a cégé, nem a tiéd, ez a lényeg.

2012. dec. 28. 20:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinek írtatok levelet, hogy a ti nevetekre kerüljön át az előfizetés a cég nevéről?
2012. dec. 28. 20:11
 23/25 A kérdező kommentje:
Misinek és a szolgáltató illetékes vezetőjének is... (persze a Misit nem Misiként neveztük meg, hanem a teljes,rendes,hivatalos nevén, amit ide most nem akarok kiírni)
2012. dec. 29. 21:07
 24/25 anonim ***** válasza:

"Megteheti ezt a mobilszolgáltató?"

Na, ezt a "Misitől" kellett volna kérdezned, nem itt!

2012. dec. 30. 10:10
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
De egyébként a telefonszámokat tovább szokták adni, szóval ilyen nincs, hogy megszűntetik. Szerintem köthetsz új előfizetést kérve, hogy ezt a régi telószámodat kapd meg.
2012. dec. 30. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!