Bándy Kata gyilkosa miért csak 1.5 évet kapott? Miért nem számolják bele a többi tettét?
Ne félinformációkból indulj ki.
Most 1 év 4 hónapot ül, egy régebbi tettéért, a Bándy-ügyet pedig még tárgyalják.
ma 20:06
Értem.Akkor te neked is megfordult a fejedben hogy nem ő a gyilkos?Vagy nem csak ő?
Nem foglalkoztama témával eddig mert külföldön voltam én nem régen tudtam meg a dolgot.Utánna olvasgattam itt ott dolgoknak.Számomra túl sok benne az ellentmondás,ebben a verzióban és túl egyszerűnek tűnik ez így.Ezt érdemes végig olvasni...az elejétől már sokan sok ferdítést véltek felfedezni a sztoriban ahogy a gyilkos jelőlt elomndta,és sok az ellentmondás.
"Aztán mit csinálnál ha (ahogy móri mészárlásnál) kiderülne hogy mégsem ő volt, csak a rendőrségnek muszáj volt eredmény produkálni és ezt a senkiházit találták meg?"
Innék egy sört aztán ledőlnék aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!