Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak a főnökömmel?...

Mit csináljak a főnökömmel? Vasút, felfordul a gyomrom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik főnököm akit jól ismerek, sok mindent ellop a MÁV-tól már rengeteg sínt, gázolajat meg sok mást.

Mit lehetne ellene tenni? Én mozdonyvezetőként dolgozom, a főnököm be se köszön csak felszáll és nézi mit lehet elvinni.

Érdekből házasodott,egy 700 hektáros mezőgazdasági telepre.

A másik ,hogy az apjának meg az anyának is volt földje ,de ennyi nem. A nagyapjának gyára van. Így fel se tudok lépni ellene,protekciós, érdekházasságos, és mindent elvisz a MÁV-tól, úgymond kell a traktorokba a gázolaj,meg minden.

Mit csináljak vele? Mindent ellop, szidja a cigányokat, zsidókat, közben meg teli van a pénzel, úgy mint az állat, de hát az apósa betette. Dicsekedik azzal ,hogy mennyit lop.

Egyszerűen már utálom, azt nézi mit vihet el, én meg csak szívhatok, közben neki évi 100 millió Ft bevétele van, de játssza a szegényet a kis ártatlant, rossz autóval jár Wartburggal , kéreget. Egyszerűen nem is köszön csak azt nézi mit vihet el.

Feljelenteni nem tudom, mert benyalva van tövig, pedig több km sínt is ellopott.

2012. dec. 9. 13:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért ,mert egyszerűen bolond, és én is megbolondulok tőle

Elnézést, Wartburggal jár, közben pedig milliárdos.

2012. dec. 10. 06:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Hoax!
2012. dec. 18. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy hogyan nősült és mi volt a nagyapja, az az ő dolga, nincs erkölcsi alapod beleszólni. Ha tényleg lop, abba már igen. De ne felejtsd, hogy bizonyíték nélkül hiába kiabálsz.
2012. dec. 29. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként ez vagy kamukérdés, vagy még vasutas viszonylatban is sötét vagy.
2012. dec. 29. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!