Hol, kitől lehet átmeneti segélyt kérni, ha kiraboltak és emiatt nem tudom már fizetni az alapvető számláimat se?
Ezt úgy kell érteni, hogy nullára leszedték a bankszámlámat, kb egy ezresem maradt kp-ban, megy a rendőrségi eljárás, na de már eltelt 1 év, eddig rokonok fizettek mindent, de most eljött az a pont, hogy ők se tudják tovább.
Az én fizetésem csak a 1,5 szobás lakásom fenntartására elég kb, de már enni nem tudnék pl, a többiről meg ne is beszéljünk.
Kihez lehet fordulni ilyen esetben hosszabb távú de átmeneti segélyért? Az eljárás még évekig is tarthat, én meg ki tudja mikor látom vissza a pénzemet, mert aztán behajtani az illetőkön egy másik képtelenség lesz úgyis.
Tud valaki valami értelmeset ajánlani? Mi az ilyen segélynek a neve és ki illetékes ebben? ha egyáltalán létezik ilyesmi ...
(az IÜ Hivatal egy vicc, ott már jártam, de legjobb esetben is csak egy ingyenes alkalmi ügyvédet biztosítanak, szal felőlük aztán nyugodtan hajléktalan is lehetek sajnos)
jó hát igazad van, de én most hogy veszekedjek velük? vagyis már 1 éve csak veszekszek de semmi ...
jön mindenki azzal h majd az eljárás ha lezárul ..
ja persze, csak addig nemtom mi a frász lesz itt
Ja az még egy plussz szépség h az aláírásom is elég tökéletes, de az illető bevallása szerint sokáig gyakorolta ... hát király. Írásszakértő meg azt adta iü. véleménynek h "egyértelműen nem megállapítható", mert .... és egy hosszú indoklás. Úgyhogy nehéz ügy na :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!