Ez most igaz vagy az új világrendre nevelnek bennünket ezzel?
Egyetlen dolgot hiszek el ebből: a védőoltást, és az élelmiszerekben levő adalékanyagokat.
Viszont nekem ez úgy jön le, (amit a média is sugároz nap mint nap felénk: beszüntetik a sót, cigarettát, fogyásra késztetik az embereket, stb...) hogy egészségesen éljünk! Csak ez a cél! Tehát az "egészség". És ez most nagy változás a média által.
És ez a nagy átnevelés, amit a médiában is hallunk nap mint nap, mind az új világrendre utal.
Nem beszélve a belinkelt hír webcíméről!
Új világrend: Mert már tervezik a vízzel vagy gőzzel hajtott járműveket, az embereket inkább a tömegközlekedésre sarkallják, nagy hangsúlyt fektetnek a föld megóvására, beszüntetik a sót, borsot, cigarettát, az embereket fogyásra késztetik.
Valamint egyes műsorok a médiában ami a belinkelt cikkből is kitudódik: meg tudod csinálni, te okos vagy ügyes vagy, gyors és bátor. Meghogy: tartsál ki. (Amit a képviselők a palamentben is hangoztatnak: tartsunk össze, fogjunk össze!!)
Így van.
A guargumi invázió már a reptoid flotta megérkezése előtt meg fogja tizedelni az embereket.
Akkor talán ne egyél kenyeret és rossz ízű felvágottat.
És ha neked fáj a gyomrod, az lehet, hogy nem az "új világrend gonosz vezetői" döntése miatt van....
Hogy téged illetően igaz-e, az lehetséges. Engem nem kell nevelni, képes vagyok a környezetem történéseiről a megfelelő következtetéseket levonni, és ésszerűen cselekedni.
A média abból él, hogy nyomja beléd a sódert. Ha nem lennél rá vevő, nem lenne élettere, illetve valódi híreket és állásfoglalásokat adna a megfelelő stílusban. Igaz, ennek az a hátránya, hogy mindenkinek magának kellene eldönteni, szükséges-e az adott hírre reagálnia.
sok dezinformáció van a cikkben, de bill gates, meg az általa támogatott monsanto szerintem is rosszban sántikálnak. bill nagy adakozása gyakorlatilag annyit jelent, hogy létrehozott egy kis projectet (aminek ő a vezetője), és megpróbálják elterjeszteni a világon az ő génmódosított termékeiket, meg vakcináikat. Tény, hogy ezekkel a termékekkel problémák vannak. (Több helyről hallani ezeket). Persze, épített néhány iskolát is, meg biztos furatott pár kutat, de ez csak a töredéke a projectre fordított összegnek. A fő profil a génmódosított növények, meg az "oltóanyagok".
Ja és azt is hallani, hogy ezek a fejesek mind bioételeket esznek, amit a saját földjeiken termelnek. Nem ezt a génmódosított szemetet, nyilván.
De jah, ez a cikk kicsit erőltetett, fura, meg saját magát is reklámozza. Meg pl ez a chemtrail is egy nagy baromság. Szóval tipikus dezinformált cikk: néhány igazság elszórva a baromságok közé, hogy teljesen összezavarodj, és ne higgy el semmi ilyesmi :P
Az új világrendhez viszont nem hiszem hogy sok köze van. Ha óvakodsz a gmotól, abból bajod tuti nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!